McDonald's Norge

Nye salater fra McDonald’s

Del

McDonald’s lanserer to helt nye salater for de som ønsker et alternativ til burgeren. De to salatene, Hummussalat og Hoisinsalat, er begge med kylling og består av friske ingredienser og smaksrike dressinger.

Nye salater fra McDonald’s

McDonald’s lanserer to helt nye salater for de som ønsker et alternativ til burgeren. De to salatene, Hummussalat og Hoisinsalat, er begge med kylling og består av friske ingredienser og smaksrike dressinger.

Hummussalaten inneholder i tillegg til kylling og hummus, soyabønner, linser, grønnkål og en deilig Hot Mojo-saus. Hot Mojo er en spicy paprikasaus som setter ekstra piff på den friske salaten.

Til Hoisinsalaten har McDonald’s som navnet tilsier hentet inspirasjon fra det kinesiske kjøkken. Salaten inneholder råkost med hodekål og gulrot, brokkoli, grønnkål, bulgur og kylling. Det hele toppes med smaksrik hoisinsaus med sesamfrø.

– Vi er opptatt av å levere variasjon og menyalternativer for alle, og mange av kundene våre har sagt at de ønsker muligheten til å velge lettere og friskere alternativ. Derfor har vi lansert nye og spennende salater som er enkle å ta med på farten, sier Henriette Conradi, Brand Manager for McDonald’s i Norge.  

Salatene kommer i egen boks og passer godt til et raskt måltid enten til å ta med eller spise i restauranten. De er å finne i alle McDonald’s-restauranter.

Nøkkelord

Kontakter

Henriette Conradi
Marketing manager
henriette.conradi@no.mcd.com
Tlf: 40545944

Bilder

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 70 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,5 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 2.500 medarbeidere, og er i 2018 kåret til en av Norges beste arbeidsplass blant store bedrifter. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom