Nye VeierNye Veier

Nye E18 Tvedestrand-Arendal åpner 2. juli

Del

Invitasjon til offisiell veiåpning 2. juli

Den 2. juli åpner Nye Veier den 22 km nye firefelts strekningen E18 Tvedestrand-Arendal. Veiåpningen skjer ved det nye Longumkrysset i Arendal, der blir taler og servering av kaffe og kake. Det er ventet at samferdselsministeren deltar på arrangementet.

Snorklippingen skjer kl 12.00. Tidsrammen for arrangementet er på om lag to timer. Nærmere opplysninger om oppmøtested, organisering av transport osv. kommer senere.

Påmelding seinest 25. juni via e-post Imi Vegge

Vel møtt!

Med hilsen

Prosjektdirektør Magne Ramlo, E18 Langangen-Grimstad

Utbyggingssjef Tordis Vandeskog, E18 Tvedestrand-Arendal

Kontakter

Dokumenter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom