Coca-Cola European Partners Norge

Nye drikker fra Coca-Cola

Del

September er lanseringsmåned i dagligvarebransjen, og Coca-Cola kommer med flere nye drikkevarer.

Blant nyhetene fra selskapet er en iste som også kan varmes opp, og «limited edition» glassflasker med en klar retroprofil.

– Vi ønsker å tilby drikker for enhver anledning, og gi folk stadig flere valgmuligheter. Våre septembernyheter er et godt eksempel på dette, sier Johanna Kosanovic, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Fuze Winter Tea – isteen som også kan nytes varm

I løpet av september kommer en ny iste fra Fuze Tea. Den nye varianten har en deilig smak av eple og kanel, og er naturlig søtet med sukker og stevia. I likhet med resten av isteene fra Fuze Tea er også denne med bærekraftige, sertifiserte ingredienser og få kalorier.

Dette er nok den første isteen i Norge som også kan varmes opp, noe som passer godt når dagene blir kaldere ut over høsten og vinteren. Det eneste man må gjøre er å helle den over i en kopp, og varme i mikrobølgeovnen i 60 sekunder.

Fuze Tea Apple & Cinnamon vil komme som 400 ml og 1,25-liters flasker.

1-liters glassflasker

Coca-Cola med og uten sukker kommer nå som 1-liters glassflasker i en begrenset periode. Flaskene har et klart retropreg, og byr på en god dose nostalgi – her i landet ble de sist sett på 90-tallet. Det fine designet gjør dem til et passende innslag på bordet under de litt spesielle måltidene – ikke minst når julesesongen er i gang.

Fanta Dark Orange

I anledning Halloween-sesongen introduserer Coca-Cola en limited edition variant av Fanta. Fanta Dark Orange har sort farge, skummel etikett – og samtidig en deilig smak av blodappelsin. Fanta Dark Orange blir tilgjengelig i ukene rundt Halloween, og kommer som 0,5-liters flasker.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom