Sector Alarm

Nye ansikter i ledergruppen hos Sector Alarm

Del

I løpet av de siste månedene har Administrerende Direktør Kim Grove-Knutsen i Sector Alarm Norge fått to nye medlemmer i ledergruppen. Ricky Sookermany startet 1. februar som ny Markedsdirektør og Alexander Soma Bugge med 13 års erfaring fra selskapet har rykket opp og inntatt stillingen som Driftsdirektør i Norge.

Ricky Sookermany er ny Markedsdirektør i Sector Alarm.
Ricky Sookermany er ny Markedsdirektør i Sector Alarm.

-Det var mange gode kandidater til begge stillingene. Det er artig og vi er stolt over at det er så mange som ønsker å bidra på vår spennende reise, sier Administrerende Direktør Kim Grove-Knutsen. - Blant de mange dyktige søkerne valgte vi oss en intern Driftsdirektør med mange års erfaring fra Sector Alarm og en ekstern Markedsdirektør med en imponerende kunnskap og erfaring fra digital markedsføring. En super miks som jeg er overbevist vil gi oss ekstra kraft.

Unik bransjeerfaring

Med 13 års erfaring fra ulike lederstillinger i Sector Alarm er Alexander Bugge klar for større utfordringer. - Vi skal bygge videre på det gode arbeidet som er gjort gjennom mange år. Jeg er heldig som har fått muligheten til å lede så mange gode medarbeiderne. Jeg håper og tror at deres kompetanse og enorme «stå på vilje» i kombinasjon med min erfaring vil gi oss ytterligere fart. sier Alexander Soma Bugge. - De to siste årene har jeg jobbet internasjonalt i selskapet. Det har gitt påfyll av inspirasjon og ideer fra kollegaer i andre land og det er også en god ballast å ta med seg.

Digital kraft

Selskapets nye Markedsdirektør, Ricky Sookermany har de siste årene jobbet som Nordic Performance Marketing Manager i Elkjøp. -Jeg har både IT- og marketingutdannelse og det er en miks jeg har tatt med meg i alle mine jobbvalg, sier Ricky. – Jeg ble fenget av digital markedsføring i min første jobb og har siden den gangen bare blitt mer og mer fokusert på faget. Jeg håper å bidra med min erfaring, slik at vi sammen kan videreutvikle det gode arbeidet som er gjort over mange år i Sector Alarm.

Ledergruppen i Sector Alarm Norge per 2.2. 2021

www.sectoralarm.no/om/ledelsen/

Kim Grove-Knutsen, Administrerende Direktør

Stian Veganger, Porteføljedirektør

Camilla Bernhoftsen Dahl, Direktør HR og Juridisk

Gøril Wahl-Olsen Tvedt, Økonomidirektør

Torstein Grundt, Salgsdirektør

Alexander Soma Bugge, Driftsdirektør

Ricky Sookermany, Markedsdirektør

Kontakter

Bilder

Ricky Sookermany er ny Markedsdirektør i Sector Alarm.
Ricky Sookermany er ny Markedsdirektør i Sector Alarm.
Last ned bilde
Alexander Soma Bugge er ny Driftsdirektør i Sector Alarm.
Alexander Soma Bugge er ny Driftsdirektør i Sector Alarm.
Last ned bilde

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gang utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.
Sector Alarm, som har hovedkontor i Oslo,  har mer enn 600 000 kunder, og over 3000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania, Italia, Portugal og Frankrike.

Følg pressemeldinger fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sector Alarm

Vinningskriminalitet og boliginnbrudd forventes å øke til normaltilstander med åpne grenser: – Innbruddstyver vil inn i hus hvor det ikke er folk19.7.2022 11:43:26 CEST | Pressemelding

Rekordmange nordmenn skal til utlandet på sommerferie i år, melder flyselskaper og reiseselskaper. Med åpne grenser og et samfunn tilbake til normalen, forventer Politiet at boliginnbrudd vil øke til samme nivå som før koronatiden. Tyverier fra boder, garasjer og hager ser også ut til å bli et stadig større problem.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom