Sony Music Norway

Nydelige juletoner fra Staysman med «Jul uten pappa»

Del

1. desember slipper Stian Thorbjørnsen den nydelige julelåta «Jul uten pappa» med Martha Knapp.

Mellom rølpete superhits som «Bøgda» med Hagle, «FREDAG» og «Trenger en mann» leverer Stian Thorbjørnsen, bedre kjent som Staysman, også overraskende gåsehudfremkallende julelåter. Han har satt preg på julen de siste årene med julelåter som «Himmel på jord», «Himlen i min famn» og «Hellige natt – o Helga natt». Nå er han tilbake med nydelige juletoner, og denne gangen med den vakre originallåta «Jul uten pappa».

For de som trodde at Staysman ikke kunne røre oss til tårer, de tar kraftig feil. «Jul uten pappa» er en nydelig og sårbar julelåt med et budskap mange familier i norske hjem kan kjenne seg igjen i. 

Veldig mange av oss, inkludert meg sjæl, opplever at hverdagen brått snus på hodet når kjærligheten til den du egentlig forplikta deg til ut livet tar slutt. Nye måter å forholde seg til hverdagen på må tilpasses og nye juletradisjoner må formes. - Stian Thorbjørnsen 

Og med «Jul uten pappa» har Stian prøvd å få noen av disse følelsene ned på papir med hjelp fra den 26 år gamle nykommeren Martha Knapp fra Toten.

Dette er ei utrolig fin låt med et bra budskap, og jeg er rett og slett beæret over å få lov til å være med å spre det budskapet sammen med Stian! Det har ikke helt gått opp for meg hva slags reise dette blir, men jeg gleder meg som en unge på julaften til veien videre! - Martha Knapp 

Etter å ha leita i nesten et år fant vi endelig vår kvinnelige rølper – Martha Knapp! Det har vært veldig hyggelig å få samarbeide med henne på denne julelåta! - Stian Thorbjørnsen 

Og han legger til: «Nå er ikke akkurat dette rølp, men trust me… rølpen kommer... »

«Jul uten pappa» er ute på alle plattformer fra 1. desember.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom