Kulturhistorisk museum

Ny utstilling: SITUASJONER

Del

9. februar åpner utstillingen SITUASJONER på Historisk museum i Oslo sentrum. Velkommen til førvisning med kunstner og kurator Nina Torp.

SITUASJONER er et samtidskunstprosjekt om hvordan kulturarv blir til.

Gjennom tre år har kunstner og kurator Nina Torp fulgt den arkeologiske prosessen fra gravemaskiner fjerner de øverste jordlag og arkeologene finner fragmenter fra fortiden, til disse ligger med strekkode på Kulturhistorisk Museums magasiner som en del av den norske kulturarven.

I sin tolkning av det vitenskapelige arbeidet bruker hun fotoserier, videoverk og skulpturelle arbeider. - Det oppstår stramme geometriske former når jordmasser fjernes under en arkeologisk utgraving. Som kunstner ser jeg forbindelser til modernistisk kunst og arkitektur. Jeg har laget mine egne tolkninger av dette i forskjellige materialer, sier Torp.

Ta kontakt for å avtale privat visning av utstillingen:

Nina Torp:

Mobil: 48148189

Epost: nina.torp.mail@gmail.com

Les mer om utstillingen her:

situasjoner.no 

http://www.khm.uio.no/besok-oss/historisk-museum/utstillinger/skiftende/2018/situasjoner/situasjoner.html

Nøkkelord

Kontakter

Nina Torp:

Mobil: 48148189

Epost: nina.torp.mail@gmail.com

Bilder

Om Kulturhistorisk museum

Kulturhistorisk museum
Kulturhistorisk museum
Frederiks gate 2
0164 Oslo

22 85 19 00http://www.khm.uio.no/

Kulturhistorisk museum er en del av Universitetet i Oslo og består av Historisk museum og Vikingskipshuset. Universitetsmuseets hovedoppgavene å forske, forvalte og formidle vår felles historie.

Følg saker fra Kulturhistorisk museum

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kulturhistorisk museum på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kulturhistorisk museum

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom