FretexFretex

Ny utstilling på Galleri Vox i Bergen

Del

Utstillingen består av arbeider av 13 kunstnere fra Galleri Vox sitt lokale nettverk innen kunst og psykisk helse.

Utstilling Galleri Vox
Utstilling Galleri Vox

"Alt hva jeg rommer" - en juryert utstilling    

Galleri Vox inviterer til en juryert temautstilling som favner et vidt spekter av teknikker og utrykk, som grafikk – tegning – maleri – skulptur - keramikk og broderi. "Alt hva jeg rommer" er blitt en åpen og inkluderende utstilling, og speiler på denne måten Galleri VOX sin grunnholdning.

- Når noen deler hva de rommer, vil vi andre ofte finne noe gjenkjennelig i møte med det. Et kunstverk kan derfor bli noe vi kan speile oss i, slik at vi på et vis føler oss sett. Dette igjen kan gjøre det lettere å dele noe av det vi selv kanskje brenner inne med, sier Bjørn Hølbakken, medlem av Galleri VOX

I anledning utstillingen har medlemmer av fellesatelieret til Galleri VOX gått sammen om å lage en plakat, som består av originale opptrykk – alle unike eksemplarer – utført i linotrykk. Den er trykket opp i et begrenset antall eksemplarer og vil være for salg under utstillingsperioden.

Om Galleri Vox

Galleri VOX er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret består av keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, data og skulptur.

Utstillingsperiode: 11. september - 27. september 2020

Åpningstider: torsdager 14-18, fredag, lørdag og søndag 12-16, eller etter avtale.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Utstilling Galleri Vox
Utstilling Galleri Vox
Last ned bilde
Plakat fra utstillingen "Alt hva jeg rommer".
Plakat fra utstillingen "Alt hva jeg rommer".
Last ned bilde

Lenker

Om Fretex

Fretex
Fretex
Ole Deviks vei 50
0668 Oslo

23 68 11 70https://www.fretex.no/

Fretex er Norges største bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Fretex ble etablert som et industrihjem i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Siden da har Fretex jobbet for å gi mennesker og ting nye muligheter. Fretex er også Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Formålet til Fretex er å bidra til at mennesker får og beholde arbeid, og bidra til et bedre miljø, gjennom blant annet gjenbruk. Kjerneverdiene i Fretex er kjærlighet, åpenhet, lønnsomhet og engasjement.

Følg pressemeldinger fra Fretex

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fretex på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fretex

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom