Kondomeriet

Ny undersøkelse: Så mange nordmenn har hatt trekant

Del

I en ny, landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov*, har Kondomeriet kartlagt nordmenns sexvaner – og blant annet avdekket hvor mange av oss som har hatt trekant!

2 av 10 har hatt trekant. Bilde: Shutterstock
2 av 10 har hatt trekant. Bilde: Shutterstock

Trekant på topp

Om du fantaserer om å ha trekant, er du langt fra alene, ifølge sexolog i Kondomeriet, Ingrid Bakker.

Trekant kommer høyt opp på listen over vanlige sexfantasier i Norge, og kaprer førsteplassen hos norske menn, sier hun.

Ifølge Kondomeriets store innsiktsundersøkelse fra 2019 havnet nemlig trekant på tredjeplass over hva norske menn og kvinner fantaserer om tett bak sex i friluft og impulsiv sex hvor som helst. I undersøkelsen svarte 52 % av mennene at de fantaserer om trekant, mens kun 16 % av kvinnene svarte det samme.

En av årsakene til at denne fantasien er så populær, er nok at mange tenner på tanken av å ha ikke bare én, men to personer der, som har lyst på dem, og som kan tilfredsstille dem og ta seg av deres nytelse, sier sexologen og legger til:

I tillegg er det nok mange som tenner på tanken av å se en partner ha sex med en annen person og vise verca!

2 av 10 har hatt trekant

I undersøkelsen kommer det frem at kun 20 % av de som har hatt sex, faktisk har hatt trekant og det er litt flere menn enn kvinner som har levd ut sin fantasi.

Selv om veldig mange fantaserer om å ha trekant, er det ikke like vanlig å faktisk leve ut fantasien. Det at det virker så uoppnåelig og at det står i så stor kontrast til hverdagssexen, kan også være noe av årsaken til at mange nettopp fantaserer om det, sier Bakker.

I tillegg er det nok mange som tenner på tanken av å se en partner ha sex med en annen person og vise verca!

Slik faker du en trekant

Selv om flertallet ikke har hatt trekant med en tredje person, er det nok mange som har hatt trekant på en litt annen måte, sier sexologen.

Veldig mange par bruker sexleketøy som et tredje element i sengekosen for å krydre sexlivet. For noen kan det være en måte å delvis realisere trekant-drømmen på.

Det finnes mange sexleketøy som egner seg til å ha med i et trekantscenario. Det kan være realistiske dildoer med sugekopp, eller vibratorer som støter inn i deg automatisk, såkalte pulsatorer, naturtro vaginaer eller større sexleketøy som rumper og overkropper.

Ved å være kreative og å bruke fantasien aktivt, er det fullt mulig å fake en trekant. Det finnes mange sexleketøy der ute som kan brukes på en ny og spennende måte, sier sexologen.

*Kilde: Undersøkelsen er gjennomført av analyseinstituttet YouGov. Det er i perioden 06. - 16. mai gjennomført til sammen 1007 CAWI-intervjuer med personer i alderen 18+ år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

2 av 10 har hatt trekant. Bilde: Shutterstock
2 av 10 har hatt trekant. Bilde: Shutterstock
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Kondomeriet

Kondomeriet
Kondomeriet
Postboks 400
1411 Kolbotn

66 81 21 02http://www.kondomeriet.no

Kondomeriet
Postboks 400
1411 Kolbotn

66 81 21 02

http://www.kondomeriet.no

Følg pressemeldinger fra Kondomeriet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kondomeriet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kondomeriet

Ny undersøkelse: Så mange menn er fornøyd med egen penisstørrelse!12.8.2022 09:09:57 CEST | Pressemelding

Hvor godt forhold har egentlig menn til sin faste følgesvenn? Nå har Kondomeriet tatt s(t)aken i egne hender og undersøkt hvordan det står til med selvbildet til norske menn – under boksershortsen. Om du har en penis, har du definitivt forsøkt å måle den, enten med linjal eller målebånd. Og sannsynligvis opptil flere ganger i løpet av livet. Men hvor fornøyde har mannfolket vært med resultatet av målingen? Og hvorfor er man så opptatt av penisstørrelse i det hele tatt?

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom