Kondomeriet

Ny undersøkelse: Så ofte kysser vi i parforholdet!

Del
Kyssing er viktig i et parforhold. Men hvor flinke er nordmenn til å kysse partneren sin, og hvor ofte gjør vi det? Nå har Kondomeriet svaret. I en ny landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov*, avslører Kondomeriet hvor ofte vi kysser hverandre i et parforhold. Og resultatene er lovende, ifølge sexolog i Kondomeriet, Ingrid Bakker.

Kysser flere ganger daglig!

Undersøkelsen viser at 58 % kysser sin partner daglig eller flere ganger om dagen. Den største andelen kysser sin partner flere ganger per dag.

Det er veldig positivt at flertallet kysser sin partner opptil flere ganger daglig, og det er det ingen grunn til å slutte med, sier sexologen.

I tidligere studier er det blant annet gjort funn som tyder på at par som kysser mye er mer tilfredse i sitt forhold enn par som kysser lite, forklarer hun.

Hvor ofte kysser vi?

 • 58 % kysser sin partner daglig eller flere ganger per dag

 • 21 % kysser sin partner ukentlig eller flere ganger i uken

 • 4 % kysser sin partner hver 14. dag eller én gang per måned

 • 8 % kysser partneren sjeldnere

 • 1 % kysser aldri partneren sin

  Slutter vi å kysse når vi blir eldre?

  Om du er glad i å kysse, og er bekymret for at du og partneren din skal slutte med det etter hvert som dere blir eldre, behøver du ikke å være for engstelig, ifølge resultatene fra Kondomeriets undersøkelse.

  Undersøkelsen viser en liten nedadgående kurve etter hvert som man blir eldre, men det er ikke snakk om voldsomme forskjeller, ifølge Bakker.

  Den gode nyheten er at alt tyder på at mange fortsetter å kysse sin partner flere ganger daglig selv oppover i 60-årene, sier sexologen og legger til:

  Så dere kan ha mange gode kyss i vente!

Sexologens råd: Kyss mye!

Ifølge sexologen er det flere gode grunner til at man bør følge de kjente rådene til Britney Spears og kysse sin kjære “one more time”.

Ikke bare kan et godt kyss gjøre oss tent og opphisset i seksuelle settinger, men det kan også gjøre at vi føler oss nærmere partneren vår på et dypere nivå.

Når vi kysser, utløses nemlig kroppens egne lykke- og kjærlighetshormoner, som er viktige for å knytte kjærlige bånd mellom mennesker, forklarer hun.

Så kyss mye. Ofte. Og så lenge dere bare orker og vil!

*Kilde: Undersøkelsen er gjennomført av analyseinstituttet YouGov. Det er i perioden 06. - 16. mai gjennomført til sammen 1007 CAWI-intervjuer med personer i alderen 18+ år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kondomeriet

Kondomeriet
Kondomeriet
Postboks 400
1411 Kolbotn

66 81 21 02http://www.kondomeriet.no

Følg pressemeldinger fra Kondomeriet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kondomeriet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kondomeriet

Ny undersøkelse: Så mange menn er fornøyd med egen penisstørrelse!12.8.2022 09:09:57 CEST | Pressemelding

Hvor godt forhold har egentlig menn til sin faste følgesvenn? Nå har Kondomeriet tatt s(t)aken i egne hender og undersøkt hvordan det står til med selvbildet til norske menn – under boksershortsen. Om du har en penis, har du definitivt forsøkt å måle den, enten med linjal eller målebånd. Og sannsynligvis opptil flere ganger i løpet av livet. Men hvor fornøyde har mannfolket vært med resultatet av målingen? Og hvorfor er man så opptatt av penisstørrelse i det hele tatt?

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye