PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Ny rekord på forsikringsoppdrag for PELIAS i august

Del

Folk har blitt mye mer bevisst på bruk av forsikring når det kommer til skadedyr. Dette har ført til nye rekorder for PELIAS i august.

Veggedyr som har slått seg til ro bak en stikkontakt.
Veggedyr som har slått seg til ro bak en stikkontakt.

Forsikringen blir oftere tatt i bruk til å bekjempe skadedyrproblemer enn tidligere. Er problemet veggedyr, skjeggkre, kakerlakker, rotter, mus, el. bruker flere og flere forsikringen sin.

Dette har ført til at antall forsikringsoppdrag har økt så langt i 2022. Det kommer inn mange nye forsikringsoppdrag og PELIAS har måttet ansette flere teknikere for å opprettholde den gode kvaliteten i servicen. «Vi har merket stor pågang av forsikringsjobber. Men har vært i forkant for å levere arbeid av ypperste kvalitet, slik som kundene våre fortjener.» Sier leder for forsikring i PELIAS Stian Hoholm. 

PELIAS ønsker at alle skal kunne føle seg trygge. Om man skulle være så uheldig å få noen skadedyr så hjelper vi til med å bli kvitt dem.

En annen økende trend blant kunder er at alle er mer bevisst på miljøet og ønsker løsninger som følger grønn linje. Dette har PELIAS hatt stort fokus på i mange år, og tilbyr gode løsninger som ikke etterlater negative avtrykk på miljøet. «Mange tror at grønne løsninger ikke løser problemet like godt som de tradisjonelle løsningene med bruk av gift. Men PELIAS startet for mange år siden med forskning og utvikling innen dette området og bruker fortsatt mange millioner til videreutvikling på miljøvennlige løsninger. Vi ønsker hele tiden å tilby de beste løsningene med topp kvalitet. Vi vet at mange av våre kunder er desperate når problemene har blitt store, og da gjelder det å ha de beste løsningene for å løse problemene så raskt som mulig slik at kundens bekymring blir så korte som mulig. PELIAS sin grønne linje etterlater ikke noe negativt avtrykk i nabolaget, eller miljøet generelt.» Sier daglig leder Trond Kristiansen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Veggedyr som har slått seg til ro bak en stikkontakt.
Veggedyr som har slått seg til ro bak en stikkontakt.
Last ned bilde
Veggedyr kommer til over alt.
Veggedyr kommer til over alt.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll
PELIAS Norsk Skadedyrkontroll
Martensvegen 63
2409 Elverum

33 33 00 00https://pelias.no/

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er landsdekkende, og en av landets største innen skadedyr. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen hygiene, trygg mat, fuglesikring, radon og sopp.

PELIAS er eid av det norske private equity selskapet Norvestor. Vårt hovedkontor ligger i Elverum. Vi har i dag over 200 ansatte og godt over 27 000 privat- og bedriftskunder.

Følg pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom