Glass og Fasadeforeningen

Ny produksjonsansvarlig hos Glassfabrikken

Del

Jørn Arne Nilsen er ansatt som produksjonsansvarlig hos Glassfabrikken. Jørn kommer fra stillingen som reklamasjonsansvarlig ved NATRE, hvor han har utført både praktiske og kontorrelaterte oppgaver.

Nilsens sine primære oppgaver ved Glassfabrikken er å være et bindeledd mellom produksjon, fabrikksjef og produksjonsplanlegger. Han vil følge opp og være aktiv i den daglige driften.

– Jeg takket ja til stillingen fordi jeg var klar for nye utfordringer, i tillegg til at jeg ser på Glassfabrikken som en spennende arbeidsplass med trivelige kollegaer, sier Nilsen.

Hans mål er å bidra til effektive prosesser, flyt og kvalitet i alle ledd. Og som tidligere bauta på strekposisjon til en av Larviks stoltheter, FRAM håndball, er han opptatt av samspill og lagfølelse.

Denne nyopprettede stillingen er et ledd i Glassfabrikken satsning for å øke produksjonskapasiteten og levere best mulig kvalitet til avtalt tid.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Glynitveien 25
1400 SKI

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom