Universal Music Norge

Ny musikk fra Vidar Villa, Conan Gray, Red Moon, Sandro Cavazza og Astrid S som Askepott!

Del

  

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!

  

Vidar Villa føler seg "Naken"

  

Emelie Hollow gjester danske KOPS på den nye låta “If Not You Then Who”

  

Ariana Grande er i dag ute med en deluxe-versjon av albumet Positions. Albumet inkluderer den nyeste singelen “34+35 (Remix)“ feat. Doja Cat og Megan Thee Stallion og fire splitter nye låter. Se musikkvideo til “34+35 (Remix)” her!

  

L.L.A.M.A er ute med sin debutsingel “Shake” sammen med tre ganger Grammy-vinner NE-YO og nykommeren Carmen DeLeon. Låten er produsert av BTS hitmaskinen David Stewart, som skrev låten sammen med den Grammy-vinnende artisten/låtskriveren Ryan Tedder. Universal Music har inngått et samarbeid med LEGO®, og L.L.A.M.A er den første til å lansere musikk i appen LEGO VIDIYO med låten "Shake".

  

Conan Gray slapp låta “Overdrive” i dag, som er det amerikanske popstjerneskuddets første låtslipp siden gjennombruddet med debutalbumet Kid Krow i fjor. Albumet inneholder blant annet låta “Heather”, som har blitt streamet over sju millioner ganger i Norge.

  

Sandro Cavazza har slått seg sammen med Georgia Ku på den nye låten "Love to Lose". Dette er den første singel fra Sandros kommende EP som slippes senere i år. 2020 var for Cavazza et bra år med release av "Forever Yours (Avicii Tribute)" og endte med utgivelsen av EPen Weird & Talkative, som har over 25 millioner streams. Georgia Ku har tidligere skrevet for artister som Rita Ora, Fifth Harmony, Skrillex og Martin Garrix & Dua Lipas "Scared To Be Lonely".

  

Multiinstrumentalist, produsent og låtskriver SG Lewis er i dag ute med sitt debutalbum times. På albumet har han fått med seg et knippe gjester som Robyn, Channel Tres, Rhyes, Frances og legenden Nile Rodgers på den nyeste singelen "One More", som er listet på P3 og mP3. Om albumet sier han selv; “times is an ode to the present moment. 2020 has shown us that the experiences we took for granted in the past, are never promised tomorrow, and that the opportunity to dance together may not always be there again. After reading about 70’s New York and the birth of Disco, I became infatuated with the euphoria and escapism that the music from that period created, and the safe spaces the clubs at the time provided for people to express themselves. I aimed to create a world musically that captured those same feelings, and to imagine the music that would be playing in those rooms if they were to exist today”. Produsenten har nylig samarbeidet med Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo og produserte også "Hallucinate" på Dua Lipa’s album Future Nostalgic og Daves "100M’s".

  

Red Moon har laget sin versjon av Stings “Fragile”.“Da Norge stengte ned i fjor spilte jeg inn en serie med coverlåter som har betydd mye for meg og Stings Fragile var en av dem. Jeg har alltid elsket melodien til denne sangen, men det var ikke før senere at jeg virkelig forsto og satte pris på teksten. Det var mye som var treffende, spesielt med alt som skjedde i fjor. Jeg elsker arrangementet av Tim Tautorat. Strykerne får låten til å føles veldig varm og intim”. - Red Moon

  

Søstrene HAIM, Este, Alana og Danielle, har fått med seg Taylor Swift på den nye versjonen av “Gasoline”. Låten er å finne på den nye utgave av albumet Women In Music Pt. III som også inneholder en ny versjon av “3AM” med Thundercat. Albumet er nominert til en Grammy i kategorien Album Of The Year. Det er første gang i historien et rockeband med kun kvinnelige medlemmer har vært nominert i denne kategorien. De er også nominert til Best Rock Song med “The Steps”.

  

Den multikulturelle kunstneren Zueva slipper singelen "strange", som ble skrevet i forbindelse med skifilmen “Posiva”. Låten, som hun både har skrevet og produsert, ble umiddelbart anbefalt av P3 Urørt etter at den ble lastet opp på nettet, men får endelig en utgivelse.

  

Country-bandet Harlekin har vært på veien i over ti år og spilt inn musikken sin i over fire. “Bæst når det gjeld” tar en annen vending en hva man forventer av det ellers så livlige bandet, og er en kjærlighetslåt med et mer tradisjonelt norsk arrangement.

  

Duoen Jemme hadde et sterkt 2020; med singelen “Lemon Tree” klatret de til imponerende 26. plass på den finske topplisten. I 2021 har de en rekke nytolkninger av gamle klassikere på plass, og neste ut er “Independent Women” av Destiny’s Child.

  

Den mystiske festskaperen Den BB feiret på tampen av året i fjor en utrolig prestasjon, nemlig 100 millioner avspillinger. Den BB kommer ikke til å stanse i år med å gi ut hits, og slipper årets første singel ved navn “Worldwide”.

Nøkkelord

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Dagny, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Drake, Justin Bieber, St. Vincent, Jo Nesbø, Nick Jonas, DJ Snake samt podtips!5.3.2021 10:57:29 CETPressemelding

%20https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/st-vincent-annonserer-nytt-album-daddys-home-hor-forste-singel-na?publisherId=6987388&releaseId=17902515 St. Vincent annonserer nytt album Daddy’s Home https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/bli-en-rockelegende-med-mobilspillet-queen-rock-tour?publisherId=6987388&releaseId=17902191%20 Bli en rockelegende med mobilspillet Queen: Rock Tour! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/bli-en-rockelegende-med-mobilspillet-queen-rock-tour?publisherId=6987388&releaseId=17902191%20 Superstjernen Drake overrasket med sin nye EP Scary Hours 2 i dag. Prosjektet inneholder tre låter, inkludert singelen "What’s Next" med tilhørende musikkvideo. Coming 2 America er oppfølgeren til klassikeren Coming to America fra 1988 hvor Eddie Murphy spilte rollen som Prins Akeem Joffer av Zamunda. Akeem Joffer av Zamunda er tilbake, nå skal prinsen bli konge av Zamunda, men først går turen igjen til Amerika, hvor alt kan skje! Filmen er ute i dag og soundtracket

Ny musikk fra Torine, Timbuktu, Post Malone, Ka2 og Nick Jonas samt dokumentar om Billie Eilish!26.2.2021 10:00:05 CETPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/billie-eilish-the-worlds-a-little-blurry-tilgjengelig-i-utvalgte-kinoer-og-pa-apple-tv-na?publisherId=6987388&releaseId=17902100%20 Billie Eilish: The World’s A Little Blurry tilgjengelig i utvalgte kinoer og på Apple TV+ nå! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/torine-viser-en-morkere-og-mer-edgy-side-?publisherId=6987388&releaseId=17901879%20 Torine viser en mørkere og mer edgy side. I morgen fyller Pokémon 25 år og i den anledning skal det feires! Festen starter med Post Malone som overrasket med slipp av låten “Only Wanna Be With You - Pokémon 25 Version”. Låten er en cover av Hootie & The Blowfish’ 90-tallshit. Det blir også live konsert natt til søndag kl 01:00 norsk tid der konserten kan sees på den offisielle Pokémon YouTube-kanalen, Pokémons Twitch-kanal og på Pokémons egen nettside. Timbuktu har slått seg sammen med Mapei på den nye låten “VIVA”. Jason Diakité, som han egentlig heter, er en av Sveriges største hiphop-artister o

Torine viser en mørkere og mer edgy side  26.2.2021 09:07:20 CETPressemelding

På den nye låten “Bored” viser Torine sin mer edgy side. Låten handler om å være lei av hverdagen og ha mørke tanker. Med en miks av breiale el-gitarer, store refreng og organiske trommer, er det lett å høre inspirasjonen fra det tidlige 2000-tallet med stjerner som Avril Lavigne og Britney Spears. Eller for å si det med Torines egne ord i låten: “I’m not Britney but my thoughts are toxic...”. Musikken hennes, som grenser mellom pop blandet med akkurat perfekt mengde rock, gjør Torine til en pop-prinsesse med bein i nesa og en ekstraordinær stil. Musikken speiler det hun går igjennom og er en refleksjon av livet. Med et nostalgisk forhold til 2000-tallet, rike og historiedrevne tekster treffer 21 år gamle Torine bredt og har allerede markert seg som en viktig spiller på den den Skandinaviske popscenen. Uansett om du har hørt om Torine eller ikke, så har du garantert hørt vokalen hennes. I 2019 herjet hun hitlistene med vokalen på Alan Walker, Tungevaag og K-391s “Play”, en remake av Ma

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry tilgjengelig i utvalgte kinoer og på Apple TV+ nå!26.2.2021 08:30:00 CETPressemelding

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry er en dokumentar fra Apple Original Films, i samarbeid med blant annet Interscope Films. Filmen forteller Billie Eilish sin historie og hennes vei til å bli en global superstjerne. Fra den prisvinnende filmskaperen R.J. Cutler, gir filmen oss et dypt innblikk i tenåringens liv, på bare 17 år, hvordan hun lever livet av og på scenen og med familien, samtidig som hun spiller inn debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? I Norge vises dokumentarfilmen på kino fra 26.februar i: Ski, Stavanger, Sandnes, Ålesund, Moss, Skien og Bergen. Se trailer HER! ODEON kino her. Bergen kino her. Engelsk pressemelding under: The film “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” will be released in theaters by NEON and premiere globally on Apple TV+ February 26, 2021. "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” tells the true coming-of-age story of the singer-songwriter and her rise to global superstardom. From award-winning filmmaker R.J. Cutler, th

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom