Coca-Cola European Partners Norge

Ny Fanta: Lik utenpå – forskjellig inni

Del

Nå får nordmenn mulighet til å være med på et smakseksperiment som aldri har vært gjennomført i Norge før. I mai lanseres flere nye og hemmelige Fanta-smaker, som kommer i helt like flasker. Det er ikke mulig å se hvilken variant du får, så her handler det om å ha det moro og gjette seg fram til smakene.

Fanta finnes i en lang rekke varianter verden over, og denne våren gjør selskapet en spesiell vri når de lanserer nye smaker i Norge: Folk vil oppleve at like flasker smaker forskjellig. Det eneste smakene har til felles, er at de inneholder eplejuice og er uten tilsatt sukker.

Den nye smakskampanjen har fått navnet #WhatTheFanta.

– Vi vet at det alltid er mye interesse blant folk for nye Fanta-smaker i Norge. Dette er vårt første hemmelige smakseksperiment her i landet, og det gjennomføres eksklusivt for en begrenset periode. Vi har hentet inspirasjon i Asia, der de hadde en lignende smakskampanje som ble veldig populær i 2018, forteller Ingrid Halvorsen, Brand Manager i Coca-Cola Norge AS.

Det norske Fanta-teamet oppfordrer folk til å ha det moro når de smakstester og gjetter hvilken smak de nettopp har drukket.

– Poenget er ikke nødvendigvis å gjette riktig, men å ha det gøy med å teste ukjente og uvante smaker fra en kald brusflaske som er lik utenpå, men forskjellig inni. Og vi blir veldig glade for alle som deler sine forslag på vår Instagram- og Facebook-side, avslutter Ingrid Halvorsen.

#WhatTheFanta finner du i butikkene fra mai. Halvlitersflaskene med de hemmelige smakene er på tilfeldig besøk en periode frem mot høsten.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker®, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge®, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har rundt 550 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har i overkant av 10 ansatte. Se www.coca-cola.no for mere informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom