Story House Egmont

Ny episk tegneserie - Ragnarok av Odin Helgheim!

Del

På selve lanseringsdagen til debutant Odin Helgheims nye episke tegneserie, Ragnarok, ble han nominert til Ark barnebokpris!

Cover til Ragnarok bok 1 - den første boken i en lengre episk og visuell  bokserie for barn.
Cover til Ragnarok bok 1 - den første boken i en lengre episk og visuell bokserie for barn.

Ragnarok er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake! 

Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen?

   Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking. 

   Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard – gudenes rike – og det mot en fyrstelig belønning.

Har alltid lest tegneserier
Odin Helgheim (født 1996) er fra Sandefjord, men bodde som liten et par år i USA. Det var der han fattet en brennende interesse for tegneserier og begynte å tegne selv. 

– Jeg elsker tegneserier, sier Odin, – og det å få lage denne boken har vært utrolig moro og givende. Jeg har store ambisjoner for bokserien, og håper alle som leser den vil glede seg like mye som meg til fortsettelsen! 

Instagramkontoen studio_odin har over 200 000 følgere. Med den ønsker han å inspirere andre til å ta opp blyanten og skape egne tegneserier. 

 «Ragnarok – Fenrisulven» er hans første tegneserieroman – i det som skal bli en lang og eventyrlig serie.

Bok 1 er nominert til Arks barnebokpris for 2020! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover til Ragnarok bok 1 - den første boken i en lengre episk og visuell  bokserie for barn.
Cover til Ragnarok bok 1 - den første boken i en lengre episk og visuell bokserie for barn.
Last ned bilde
Foto: Kine-Erica Bjune Yrstad
Foto: Kine-Erica Bjune Yrstad
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom