ELKO

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Del
Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.
Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle.
Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle.

Erikstad har vært ansatt i Schneider Electric siden 2013 i ulike stillinger innen ledelse og salg av produkter og løsninger for bygg, bolig og industri. Han er utdannet serviceelektroniker, og har ellers jobbet i nesten 10 år i IT-verdenen med ansvar for blant annet HP-datarom.

- Jeg ønsker Geir Arne velkommen til vårt lederteam som ansvarlig for all virksomhet i samarbeid med elektrodistributører, kjeder og elektrikere. Geir Arne vil koordinere et flott team som betjener det norske markedet med produkter og løsninger for elektrisk installasjon og energieffektivitet med våre to varemerker. Geir Arne vil bidra med sin drivkraft, kompetanse og ekspertise til glede for alle våre kunder over hele landet, sier Alexandre Vermot, Norges Country President i Schneider Electric.

Et marked i endring

- Jeg gleder meg til å jobbe med kompetente og hyggelige mennesker i en organisasjon som har gjort det til en glede å gå på jobb i snart ti år, sier Erikstad.

- Markedet har de siste årene opplevd en betydelig endring. Økt transparens, stadig flere dyktige konkurrenter og nye forretningsmodeller utfordrer den tradisjonelle balansen i bransjen. Jeg ser frem til å akselerere reisen selskapene våre har hatt for å møte den nye dynamikken, fortsetter han. Erikstad vil spesielt rette søkelyset mot kundeopplevelsen for grossistpartnere, installatører og sluttkunder.

- Særlig spennende for meg blir det å jobbe tett med ELKO-teamet og med dette prestisjefulle og ikoniske varemerket. Det har skjedd enormt mye de siste par årene, så jeg gleder meg til å være med på å bringe mange spennende nyheter ut i markedet fremover.

Samfunnets behov i sentrum

- Det som motiverte meg mest til å takke ja til tilbudet er vissheten om at Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier. De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst. Bærekraft, etikk og mangfold jobber vi systematisk med. De ansatte får muligheter for personlig utvikling, både menneskelig og fagmessig, i et verdensomspennende ekspert-kontaktnett, forklarer den nybakte direktøren.

Geir Arne Erikstad er gift og har en datter på ett år. Han er ellers en ivrig maratonløper og var blant annet første nordmann i mål i Paris Marathon i 2018. Løpet sponses av Schneider Electric.

For mer informasjon:

Stefania R. Nilsen, kommunikasjonssjef, tlf.: +47 98207384, stefania.nilsen@se.com

Bilder

Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle.
Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle.
Last ned bilde

Om ELKO

ELKO
ELKO
Sandstuveien 68
0680 Oslo

67 79 39 00https://www.elko.no/

ELKO er Norges fremste leverandør av elektromateriell. Vi har levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til det nordiske markedet i over 77 år.

Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem, installert av dyktige elektrikere, og derfor sier vi at «du har kjent oss hele livet». ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet, samtidig som vi tilbyr innovative produkter med moderne design og funksjonalitet som er tilpasset våre kunders hverdag - og morgendag.

Følg pressemeldinger fra ELKO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ELKO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ELKO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom