Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

NVE: Nedjusterer flomvarselet til oransje

Del

NVE nedjusterer flomvarselet til oransje nivå for Nordfjord, Sunnmøre, Romsdal og Sunndal.

Grunnen til at NVE nedjusterer flomvarselet fra rødt til oransje nivå tirsdag morgen for deler av Nordfjord, Sunnmøre, Romsdal og Sunndal er at disse områdene fikk mindre regn enn ventet.

For Jotunheimen, Gudbrandsdalen og Trollheimen er det fortsatt varslet flom på oransje nivå. Store deler av fjellområdene i Sør-Norge forblir på gult nivå eller justeres ned til grønt.

Les varselet her: Varsling | Varsom.no

*******

Følg med på oppdaterte flomvarsler på varsom.no og Twitter.

Få flomvarsler på SMS og/eller e-post

Varsom er en tjeneste levert av Norges vassdrags- og energidirektorat, i samarbeid med Statens vegvesen og Meteorologisk institutt. Målet er å hindre tap av liv og verdier knyttet til flom, snø-, jord- og fjellskred og isforhold i Norge.

Kontakter

Flomvarslingen:
Telefon: 404 36 000 mellom kl. 08.00-21.00 alle dager (ikke SMS)

NVEs pressetelefon: 489 97 667

Bilder

Lenker

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom