Nortura

Nortura forlenger avtale som hovedleverandør av rødt kjøtt til Forsvaret

Del

Fra 1. juni vil Nortura Proff sikre rødt kjøtt til det norske Forsvaret. Avtalen er landsdekkende og har en årlig verdi på om lag 70 millioner kroner.

Foto: Forsvaret
Foto: Forsvaret

Nortura har vært en mangeårig leverandør til Forsvaret av rødt kjøtt, og ble i januar også ny hovedleverandør av hvitt kjøtt og egg. Partnerskapet mellom Nortura og Forsvaret forsterkes ytterlige ved inngåelsen av denne nye avtalen.

-  Vi er veldig stolt av å kunne levere kjøtt til forsvarsstyrkene. Forsvaret har over 16000 ansatte som trenger god og proteinrik mat i tjeneste. Den nye avtalen styrker samarbeidet og gjør Nortura til hovedleverandør innen alle Norturas hovedkategorier. Forsvaret stiller høye krav til samarbeid og vi er stolte av å ha fått tilliten, sier konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen.

Rammeavtalen varer i ett år, med mulighet for forlengelse en eller flere ganger i ytterliggere tre år. Avtalen er landsdekkende og vil levere til alle Forsvarets kjøkken og messer, også skip som ligger til kai. Nortura vil levere både hele stykningsdeler og bearbeidet rødt kjøtt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Forsvaret
Foto: Forsvaret
Last ned bilde
Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen. Foto: Nortura/Yvonne Wilhelmsen
Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen. Foto: Nortura/Yvonne Wilhelmsen
Last ned bilde

Om Nortura

Nortura
Nortura
Lørenveien 37
0585 Oslo

03070http://www.nortura.no

Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.

Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.

Følg pressemeldinger fra Nortura

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nortura

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom