TV 2

Norske tilstander – tar temperaturen på Norge før Stortingsvalget

Del

Gjengen fra «Trumps verden» er tilbake i et nytt, uformelt aktualitetsprogram - «Norske tilstander». I programmet rettes blikket mot kommende Stortingsvalg med fokus på aktuelle saker i norsk politikk.

Norske tilstander - programlederne Eirik Bergesen, Morten Sandøy og Elin Ludvigsen.
Norske tilstander - programlederne Eirik Bergesen, Morten Sandøy og Elin Ludvigsen.

-Med programmet «Trumps verden» fikk vi opp interessen for amerikansk politikk, og det ble et svært populært program på TV 2 Nyhetskanalen. Nå gjentar vi suksessoppskriften, men kler det om i norsk drakt og leverer et program om norsk politikk. Vi beholder den uformelle tonen og legger opp til et litt annerledes program om norsk politikk hvor vi nok også kommer til å bruke både skråblikk og litt humor, sier Silje Hovland, redaksjonssjef i TV 2 Nyhetene.

«Norske tilstander» skal gå i dybden på saker som engasjerer bredt og nært med uventede vinklinger. Målet er å lage et uformelt aktualitetsprogram med spennende gjester og godt humør, som skal gjøre seerne litt klokere.

Fem måneder før Stortingsvalget vil redaksjonen i «Norske tilstander» ta temperaturen på en nasjon på vei ut av en pandemi og inn i en valgkamp.De vil følge Erna Solberg som posisjonerer seg for en historisk tredje periode som statsminister, Jonas Gahr Støre som er klar for å vise at han endelig kan lykkes, og Trygve Slagsvold Vedum som lurer i kulissene. Samtidig som folk flest kanskje er mest opptatt av når de endelig kan klemme hverandre og når de kan reise igjen.

-«Norske tilstander» blir egentlig startskuddet for TV 2 sin dekning av høstens Stortingsvalg. Vi har mange planer for valgdekningen hvor vi kommer tilbake med mer konkret informasjon om ikke så altfor lenge, avslutter Silje Hovland.

Programledere for «Norske tilstander» er Elin Ludvigsen, Morten Sandøy og Eirik Bergesen.


«Norske tilstander» får premiere i dag 15. april kl. 17.30, og vil vises hver torsdag.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, God kveld Norge, Premier League, Martine vil bli politi, Norske tilstander og barne-tv.

Tel:916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Norske tilstander - programlederne Eirik Bergesen, Morten Sandøy og Elin Ludvigsen.
Norske tilstander - programlederne Eirik Bergesen, Morten Sandøy og Elin Ludvigsen.
Last ned bilde
Norske tilstander - programlederne Morten Sandøy, Elin Ludvigsen og Eirik Bergesen.
Norske tilstander - programlederne Morten Sandøy, Elin Ludvigsen og Eirik Bergesen.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom