Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp blir en del av fordelsprogrammet LOfavør

Del

Fredag 29.januar lanseres ordningen med medlemskap i Norsk Folkehjelp gjennom LOfavør.

- LO ønsker å gi et bredt og godt tilbud til hvert enkelt av de 967.000 medlemmene i LO-familien. Samarbeidet mellom LOs egen solidaritetsorganisasjon og LOfavør vil kunne bidra til at enda flere medlemmer får mulighet til å støtte opp under Norsk Folkehjelps viktige arbeid i Norge og ute i verden, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

Gerd Kristiansen, styreleder i Norsk Folkehjelp, sier at de i samarbeidet vil sette spesielt søkelys på det arbeidet Norsk Folkehjelp gjør innen redningstjenesten i Norge, nå sist i Gjerdrum der vi bidro med over 50 mannskaper og ni beredskapsambulanser mobilisert fra lokallag i hele Sør-Norge. Hun er veldig glad for at Norsk Folkehjelp blir en del av det gode og brede tilbudet til LO-forbundenes medlemmer gjennom LOfavør

Norsk Folkehjelp ble stiftet av LO i 1939 og er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Norsk Folkehjelp har over 2000 frivillige mannskaper som gjennomfører over 400 redningsaksjoner årlig. I løpet av 2020 har Norsk Folkehjelp vært en avgjørende støtte til kommuner og til helsetjenesten i forbindelse med Covid19.

Samarbeidet betyr at Norsk Folkehjelp får en god mulighet til å rekruttere flere aktive medlemmer som kan bety flere aktive frivillige og dermed økt beredskap i Norge.

Alle personer som melder seg inn i Norsk Folkehjelp via LOfavør tilbys medlemskap i Norsk Folkehjelp og vil motta en nyttig førstehjelpsveske.

For mer informasjon, ta kontakt med leder av LOfavør-administrasjonen ved Jakob Tveit e-post jakob.tveit@lo.no tlf: 944 36 284) eller Norsk Folkehjelp ved styreleder Gerd Kristiansen tlf: 915 64 205

Fakta om LO Favør:

LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for medlemmer av et LO-forbund.LOfavør fordelsprogram eies 100% av LO og forbundene og det er LOs organer bestemmer hvilke bransjer eller produkter/tjenester som skal være med i fordelsprogrammet. LOfavør har - på vegne av LO og forbundene - inngått avtaler med kjente bedrifter. Vi fremforhandler avtaler som gir medlemmene trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom