Ving Norge

Norgessuksessen fortsetter – Vings maskoter Lollo & Bernie drar på turné

Del

I fjor slo Vings tilbud om «ferie med Lollo & Bernie» på utvalgte Nordic Choice-hotell godt an blant barnefamiliene som valgte å feriere hjemme i Norge. Denne sommeren følger Ving og Nordic Choice Hotels opp med en norgesturné for de populære maskotene. Nå skal Lollo & Bernie på besøk til et titalls kvalitetshotell fra nord til sør i vårt langstrakte land, i tillegg til å ha fast base på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og Quality Hotel Expo på Fornebu.

– Lollo & Bernies tilstedeværelse på Nordic Choice-hotellene i fjor var en suksess, og vi er veldig glad for at vi kan utvikle samarbeidet med en omfattende norgesturné. Og at vi igjen kan tilby rimelige hotellpakker med Lollo & Bernie Kids Club på to utvalgte Quality-hotell. Dette er en unik mulighet for oss til å skape nye og fantastiske opplevelser hjemme. Vi har en målsetning om at så mange barn som mulig skal få sjansen til å møte Lollo & Bernie – ikke bare på familiehotellene våre i utlandet, men nå også her i Norge, sier Marie-Anne Zachrisson, country manager i Ving Norge.

Lollo & Bernie On Tour

Fra og med 18. juni starter en to måneders turné gjennom Norge. «Lollo & Bernie On Tour» foregår også parallelt i nabolandet Sverige, og til sammen vil nesten halvparten av Nordic Choice-kjedens 60 hotell bli besøkt. Det blir Lollo & Bernie's Mini Disco, rebusløp og mange andre spennende aktiviteter. Det vil også være Lollo & Bernie Show for hele familien.

– Du kan ikke la være å smile når Lollo & Bernie gjør sin entre. Som de verdensstjernene de er, inntar de rommet og gir alt. Sommeren 2020 og i vintermånedene har barna kunnet møte dem på et begrenset antall hoteller i Sverige og Norge, men nå er tiden inne for en skikkelig turné. Det er tid for «Lollo & Bernie On Tour», sier Nordic Choice Hotel-eier Petter Stordalen.

Ambisjonene for samarbeidet mellom Nordic Choice Hotels og Ving er store, og i tillegg til "Lollo & Bernie On Tour", vil Lollo & Bernies barnekonsept bli faste elementer på alle Quality-hotellene. Alle barn som sjekker inn vil få en Lollo & Bernie aktivitetsbok, penner og en spesiell velkomstmelding på rommet sitt. Det vil tilbys Lollo & Bernies barnemeny og iskremkort, og det vil være mulig å kjøpe fine Lollo & Bernie-effekter fra Teddy Kompaniets nye kolleksjon.

Rimelige hotellpakker med Lollo & Bernie

I tillegg til norgesturnéen vil Lollo & Bernie og deres populære Kids Club være på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og på Quality Hotel Expo på Fornebu i sommer. Og akkurat som i fjor tilbyr Ving rimelige pakkeløsninger med 1- eller 2- netters overnatting. Pakkene inkluderer Lollo & Bernie Kids Club, frokost, middag samt familierom. Barn opp til 12 år spiser gratis.

Barna kan glede seg til morsomme leker og aktiviteter i Kids Club, og det blir selvfølgelig Mini Disco. 

Alle aktiviteter som foregår på hotellene er i samsvar med myndighetenes restriksjoner og Nordic Choice Hotels trygghetssatsning Safe Stay.

Priseksempel: NOK 1 990 for 2 voksne og 1 barn med overnatting, inkludert frokost, middag for hele familien og aktiviteter med Lollo & Bernie. Startprisen gjelder for hele sommeren, uavhengig av hotell.

Turnéplan

"Lollo & Bernie On Tour" starter i Fredrikstad 18. juni og avsluttes i Tønsberg den 14. august. Under turnéen vil følgende steder bli besøkt*:

18.-20. juni         Quality Hotel, Fredrikstad           

24.-26. juni         Quality Hotel Entry, Oslo

29. juni-1. juli      Quality Hotel River Station, Drammen

3.-5. juli               Quality Hotel Ramsalt, Bodø       

7.-11. juli             Quality Hotel 33, Oslo

14.-18. juli           Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

21.-25. juli           Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

28. juli- 1. august Quality Hotel Residence, Sandnes        

5.- 7. august        Quality Hotel Skifer, Oppdal       

10.-11. august      Quality Hotel Sogndal, Sogndal

12.-14. august      Quality Hotel, Tønsberg

*med forbehold om eventuelle endringer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom