Ving Norge

Norgessuksessen fortsetter – Vings maskoter Lollo & Bernie drar på turné

Del

I fjor slo Vings tilbud om «ferie med Lollo & Bernie» på utvalgte Nordic Choice-hotell godt an blant barnefamiliene som valgte å feriere hjemme i Norge. Denne sommeren følger Ving og Nordic Choice Hotels opp med en norgesturné for de populære maskotene. Nå skal Lollo & Bernie på besøk til et titalls kvalitetshotell fra nord til sør i vårt langstrakte land, i tillegg til å ha fast base på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og Quality Hotel Expo på Fornebu.

– Lollo & Bernies tilstedeværelse på Nordic Choice-hotellene i fjor var en suksess, og vi er veldig glad for at vi kan utvikle samarbeidet med en omfattende norgesturné. Og at vi igjen kan tilby rimelige hotellpakker med Lollo & Bernie Kids Club på to utvalgte Quality-hotell. Dette er en unik mulighet for oss til å skape nye og fantastiske opplevelser hjemme. Vi har en målsetning om at så mange barn som mulig skal få sjansen til å møte Lollo & Bernie – ikke bare på familiehotellene våre i utlandet, men nå også her i Norge, sier Marie-Anne Zachrisson, country manager i Ving Norge.

Lollo & Bernie On Tour

Fra og med 18. juni starter en to måneders turné gjennom Norge. «Lollo & Bernie On Tour» foregår også parallelt i nabolandet Sverige, og til sammen vil nesten halvparten av Nordic Choice-kjedens 60 hotell bli besøkt. Det blir Lollo & Bernie's Mini Disco, rebusløp og mange andre spennende aktiviteter. Det vil også være Lollo & Bernie Show for hele familien.

– Du kan ikke la være å smile når Lollo & Bernie gjør sin entre. Som de verdensstjernene de er, inntar de rommet og gir alt. Sommeren 2020 og i vintermånedene har barna kunnet møte dem på et begrenset antall hoteller i Sverige og Norge, men nå er tiden inne for en skikkelig turné. Det er tid for «Lollo & Bernie On Tour», sier Nordic Choice Hotel-eier Petter Stordalen.

Ambisjonene for samarbeidet mellom Nordic Choice Hotels og Ving er store, og i tillegg til "Lollo & Bernie On Tour", vil Lollo & Bernies barnekonsept bli faste elementer på alle Quality-hotellene. Alle barn som sjekker inn vil få en Lollo & Bernie aktivitetsbok, penner og en spesiell velkomstmelding på rommet sitt. Det vil tilbys Lollo & Bernies barnemeny og iskremkort, og det vil være mulig å kjøpe fine Lollo & Bernie-effekter fra Teddy Kompaniets nye kolleksjon.

Rimelige hotellpakker med Lollo & Bernie

I tillegg til norgesturnéen vil Lollo & Bernie og deres populære Kids Club være på Quality Hotel Skjærgården i Langesund og på Quality Hotel Expo på Fornebu i sommer. Og akkurat som i fjor tilbyr Ving rimelige pakkeløsninger med 1- eller 2- netters overnatting. Pakkene inkluderer Lollo & Bernie Kids Club, frokost, middag samt familierom. Barn opp til 12 år spiser gratis.

Barna kan glede seg til morsomme leker og aktiviteter i Kids Club, og det blir selvfølgelig Mini Disco. 

Alle aktiviteter som foregår på hotellene er i samsvar med myndighetenes restriksjoner og Nordic Choice Hotels trygghetssatsning Safe Stay.

Priseksempel: NOK 1 990 for 2 voksne og 1 barn med overnatting, inkludert frokost, middag for hele familien og aktiviteter med Lollo & Bernie. Startprisen gjelder for hele sommeren, uavhengig av hotell.

Turnéplan

"Lollo & Bernie On Tour" starter i Fredrikstad 18. juni og avsluttes i Tønsberg den 14. august. Under turnéen vil følgende steder bli besøkt*:

18.-20. juni         Quality Hotel, Fredrikstad           

24.-26. juni         Quality Hotel Entry, Oslo

29. juni-1. juli      Quality Hotel River Station, Drammen

3.-5. juli               Quality Hotel Ramsalt, Bodø       

7.-11. juli             Quality Hotel 33, Oslo

14.-18. juli           Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

21.-25. juli           Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

28. juli- 1. august Quality Hotel Residence, Sandnes        

5.- 7. august        Quality Hotel Skifer, Oppdal       

10.-11. august      Quality Hotel Sogndal, Sogndal

12.-14. august      Quality Hotel, Tønsberg

*med forbehold om eventuelle endringer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner for bestilling av reiser for sommeren 202225.3.2021 15:41:58 CET | Pressemelding

Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Ving bytter ut TV-peisen med TV-reisen25.2.2021 15:22:14 CET | Pressemelding

Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen. Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom