OBOS

Norges største trehusprodusent bytter navn

Del

Block Watne har vært en del av OBOS-konsernet siden 2015. Nå bytter selskapet navn til OBOS Block Watne og knyttes dermed enda tettere til OBOS.

Block Watne endrer navn til OBOS Block Watne. Foto: Lerstadbakken i Ålesund. Jiri Havran.
Block Watne endrer navn til OBOS Block Watne. Foto: Lerstadbakken i Ålesund. Jiri Havran.

- Block Watne har vært en sentral del av OBOS i over fem år. I løpet av denne tiden er det blitt tydelig for oss at det er riktig å knytte Block Watne enda tettere opp mot OBOS. For våre medlemmer blir fordelen de har av å ha forkjøpsrett til alle nye Block Watne boliger, mer tydelig. Vi vil også få større effekt ut av en samordnet markedsføring og kunne ta ut flere synergier på kostnadssiden, noe som er spesielt viktig i et mer krevende boligmarked fremover, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett

- Særlig ønsker vi å synliggjøre at OBOS-medlemmer har forkjøpsrett, også til alle nye boliger fra OBOS Block Watne. Vi ser fram til at selskapet får ta en enda større del i OBOS sitt sterke samfunnsengasjement, sier Benth Eik, administrerende direktør i OBOS Block Watne.

Norges mest kjente trehusprodusent styrker sin posisjon

Block Watne har hatt stor betydning som boligbygger i det moderne Norge og er et tradisjonsrikt selskap med røtter helt tilbake til 1872. Fra etterkrigstiden og fram til i dag er det blitt bygget solide, gode boliger til utallige familier rundt om i landet. OBOS Block Watne skal nå styrke sin posisjon som Norges mest kjente trehusprodusent med et bredt boligtilbud, fra eneboliger til rekkehus og lavblokker.

OBOS Block Watne gjør stadig nye kundeundersøkelser og tilpasser produksjonen for å kunne levere de boligene norske boligkjøpere ønsker deg.

Slik er trendene nå:

  • Mange vil ha «grønnere» boliger, derfor vil OBOS Block Watne spesialisere seg enda mer på boliger laget av nordisk trevirke.
  • Det er stor etterspørsel etter nye boliger som er store nok for fremtidens familier, men til en pris som familier med alminnelige inntekter har råd til. Dette blir spesielt viktig i det markedet vi ser fremover der mange familier vil legge ekstra vekt på økonomisk trygghet ved valg av ny bolig. Hovedfokuset vil fortsatt ligge i dette segmentet.

Navnebyttet trer i kraft fra 14. april 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Daniel Kjørberg SirajKonsernsjef i OBOS

913 82 777

Bilder

Block Watne endrer navn til OBOS Block Watne. Foto: Lerstadbakken i Ålesund. Jiri Havran.
Block Watne endrer navn til OBOS Block Watne. Foto: Lerstadbakken i Ålesund. Jiri Havran.
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 470 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom