Story House Egmont

Norges morsomste hjemmekontor?

Del

Etter et år på hjemmekontor, har redaksjonssjefen i Alt om fiske lagt ut på en reise fra Lindenes til Nordkapp, med fiskestang og PC i Norges morsomste hjemmekontor, en Toyota Hi-Ace.

Aleksander Bergan, redaksjonssjef i Alt om fiske, med dagens fangst!
Aleksander Bergan, redaksjonssjef i Alt om fiske, med dagens fangst!

Etter et år på tradisjonelt hjemmekontor, tenkte Aleksander Bergan at det var tid for en forandring. Det er nemlig en tid for alt. Så han kjøpte en Toyota Hi-Ace på impuls, brukte påsken til å bygge den om, og nå har han lagt ut på en reise fra Lindesnes til Nordkapp med fiskestang og PC.

På veien skal han gjøre jobben som redaksjonssjef i Alt om fiske, men også skrive daglige oppdateringer på bloggen https://fiskevanen.wordpress.com/ fiske selv, lage podcaster, oppdatere Facebook-siden til Alt om fiske og treffe folk. En måned skal Aleksander være på veien.

Nå har han kommet til Steigen, funnet en slags mening med tilværelsen, ikke fått så fryktelig mye fisk ennå, men til gjengjeld fått høre flere fiskeskrøner enn de fleste får i løpet av et liv. I uke 23 reiser han rundt i Troms/Finnmark. Vi du ha besøk i din lokalavis/lokalradio treffer du Aleksander Bergan på telefon: 92013697 eller på e-post: aleksander.bergan@egmont.com

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt:
Aleksander Bergan
Tlf 920 13 697
aleksander.bergan@egmont.com

Bilder

Aleksander Bergan, redaksjonssjef i Alt om fiske, med dagens fangst!
Aleksander Bergan, redaksjonssjef i Alt om fiske, med dagens fangst!
Last ned bilde

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom