Story House Egmont

Norges hyggeligste kassadame/ kassamann 2023 - foreslå din favoritt

Del
Mandag 13. mars kan alle som har en kassadame eller kassamann de setter spesielt pris på, foreslå sin favoritt som kandidat i ukebladet Hjemmets kåring "Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2023".

Møter du til stadighet på den ene personen, som bringer glede og hygge inn i livet ditt når du er i dagligvarebutikken - den superkoselige kassadamen eller kassamannen, som smiler og er hjelpsom og blid bestandig? Da har du en mulighet til å løfte den personen opp og frem ved å nominere vedkommende til Norges hyggeligste kassadame eller kassamann. 

I uke 11 kan alle i hele Norge nominere sin favoritt. De kan foreslå vedkommende så mange ganger de vil. Nominasjonsprosessen går frem til og med 21. mars, og i dagene etter det, telles det hvem som er blitt foreslått flest ganger rundt om i vårt langstrakte land. 12 går til finalen. 

Finalistene presenteres i Hjemmet i uke 16 og blir med i en ny stemmerunde, som går fra 17.-30.april. Vinneren presenteres i uke 21/22. 

I fjor vant en kassadame i en liten bygd, Anne Grete Hongset i Coop Marked Brede på Snåsa. Det viser at det er mulig å gå til topps, selv om butikken er liten og det er få innbyggere. Stemmer kundene nok ganger, kan det gå rett til topps!

For å foreslå/nominere, gå inn på hjemmet.no. Eller se på vår Facebookside, hjemmet. 

Nøkkelord

Kontakter

Dokumenter

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom