Ving Norge

Nordmenn vil ha unike ferieopplevelser: Ving lanserer reiser til Svalbard

Del

Du trodde kanskje Ving solgte bare sydenturer? Da må du tro om igjen! Nå utvider reisearrangøren programmet med eventyrlige pakkereiser til et av verdens mest unike reisemål – Svalbard.

Foto: Hurtigruten Svalbard/Green Dog
Foto: Hurtigruten Svalbard/Green Dog

– Vi sender veldig mange fornøyde gjester sørover hvert eneste år, og det er gøy at vi nå kan tilby spennende og eksotiske reiser også nordover, sier Svein-Erik Bjørheim, leder for Vings ruteflyavdeling.

Ving lanserer nå 3-netters pakkereiser med rutefly til Longyearbyen på Svalbard, og du velger selv hvor mange aktiviteter og matopplevelser du vil at pakken skal inkludere. Nordlysjakt og snøscootertur er noen av alternativene. Felles for aktivitetene er at de lar deg oppleve den vakre naturen og kulturen på Svalbard.

– Vi ser at stadig flere vil oppleve noe unikt og annerledes i ferien, og da er Svalbard et sikkert kort. Det er kanskje et av våre mest eksotiske og eventyrlige reisemål akkurat nå, sier Bjørheim.

Reisearrangøren tilbyr reiser til den arktiske øygruppen enten på nordlysvinteren (desember–februar) eller solvinteren (mars–mai). Reiser du i desember eller januar får du oppleve fenomenet polarnatt, hvor det er like mørkt om dagen som om natten. Det er en helt spesiell opplevelse der himmelen lyses opp kun av månen, stjernene og selvfølgelig – det ettertraktede nordlyset.

– Det er ingen tvil om at Svalbard byr på en ferieopplevelse utenom det vanlige. Øygruppen har uendelige områder med rå og uberørt villmark, og Longyearbyen regnes som verdens nordligste bysamfunn med sine ca. 2400 innbyggere. For ikke å snakke om at du befinner deg i selveste isbjørnens rike. Her bor det flere isbjørner enn mennesker!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Hurtigruten Svalbard/Green Dog
Foto: Hurtigruten Svalbard/Green Dog
Last ned bilde
Foto: Espen Øverdahl
Foto: Espen Øverdahl
Last ned bilde
Foto: Michelle Brenden
Foto: Michelle Brenden
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom