Ving Norge

Nordic Leisure Travel Group går til innkjøp av tre hotelleiendommer i Hellas

Del
Nordic Leisure Travel Group, som inkluderer Skandinavias ledende turoperatører Ving, Spies og Tjäreborg, har kjøpt opp konsepthotellene Sunwing Makrigialos Beach på Kreta, Sunwing Kallithea Beach på Rhodos og Ocean Beach Club Kreta fra Westfort Capital Ltd.
Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing Kallithea Beach på Rhodos

Hotellene har hele tiden vært under ledelse av Nordic Leisure Travel Group, og ble opprinnelig bygd og eid i flere tiår av forgjengeren til NLTG. Eiendommene byttet eiere i en mellomperiode til Westfort Capital, et hotelleiendomsfond basert i London, som under eierskapet sitt investerte betydelig kapital i forbedring av hotellfasilitetene.

Hotelleiendommene som kjøpes har rundt 800 rom med drøyt 1 900 senger totalt. De er blant de mest populære konsepthotellene i Nordic Leisure Travel Groups portefølje, med både høy kundetilfredshet og mange tilbakevendende gjester år etter år.

-          De tre hotellene i Hellas er ikke bare noen av våre mest populære, de er også svært viktige for vår integrerte forretningsmodell. Derfor føles det ekstra bra at hotellene igjen er tilbake i vår besittelse. Med dette kjøpet sikrer vi ikke bare hotellene for fremtiden, vi får også muligheten til å investere og utvikle de videre - noe som vil komme våre gjester til gode. Innkjøpene skaper også gode forutsetninger for økning av både lønnsomhet og vekst, sier Magnus Wikner, konsernsjef i Nordic Leisure Travel Group.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Last ned bilde
Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Last ned bilde
Sunwing Makrigialos Beach på Kreta,
Sunwing Makrigialos Beach på Kreta,
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel6.2.2023 12:33:02 CET | Pressemelding

Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

Ving spår 5 reisetrender for 20233.1.2023 16:47:04 CET | Pressemelding

Nok et spesielt reiseår kan legges bak oss, og selv om det kan føles fjernt med omfattende reiserestriksjoner nå, så er det faktisk ikke mer enn et år siden at dette var hverdagen. Dermed er det kanskje ikke så rart at 2022 var preget av et oppdemmet reisesug, og man kunne snakke om ketchupeffekten når alle ville reise ut og gjenoppdage verden igjen – noe som førte med seg utfordringer som passkø, flyplasskaos, flykanselleringer og streik. Deretter fulgte en stadig mer usikker situasjon i omverdenen med inflasjon og høye strømpriser. Til tross for dette tyder alt på at det fortsatt er et sterkt ønske om å reise blant nordmenn. I krystallkulen for 2023 ser Ving reisetrender preget av både sikkerhet og rimelige ferier, men også et ønske om å utforske både det kjente og lokale, så vel som det spektakulære og eksotiske.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom