Entra ASA

Nobina AS til Schweigaards gate 14

Del

(Oslo, 2. januar 2023) Nobina, det største kollektivselskapet i Norden, har inngått en langsiktig leieavtale med Entra om 1200 kvadratmeter i Schweigaards gate 14, også kjent som Galleri Oslo. De utvider med dette dagens leieavtale, og planlagt overtagelse av lokalene er andre kvartal 2023.

Foto:
Finn Ståle Felberg
Foto: Finn Ståle Felberg

Med denne avtalen velger Nobina å flytte internt i Galleri Oslo og nesten dobler sitt eksisterende areal, og fortsetter med dette sin sentrale strategiske plassering for sitt hovedkontor i Norge.

— Dette er sentrale lokaler som dekker alle krav vi har til vårt hovedkontor. Lokalene støtter vårt fokus på bærekraft og inkludering, og vil være en god arbeidsplass for våre medarbeidere. Gjennom utvidelsen av vårt hovedkontor vil vi skape en sentral møteplass i flotte lokaler og vi er rustet for videre vekst, sier Jan Volsdal, administrerende direktør i Nobina.

Området rundt Schweigaards gate 6-14 har siden 1970 vært benyttet til busstasjon. I 1989 stod dagens Schweigaards gate 6-14 ferdig bygget. Eiendommen hadde busstasjon på bakkeplan, og Europas lengste innendørs handlegate, i tillegg til et betydelig antall kvadratmeter kontor. Busstasjonen og særlig kontordelen har hele tiden vært attraktive for leietakere. Galleri Oslo eies i dag av Entra ASA, Viken Pensjonskasse og Linstow.

— Vi er svært tilfredse med at Nobina har valgt å inngå denne leiekontrakten, og er sikre på at de lykkes med å skape en god arbeidsplass og samlingspunkt for sine ansatte. Det er gledelig at vi har vært i stand til å ivareta og møte deres behov for nytt hovedkontor i Oslo sentrum. Vi ser frem til at de kan ta i bruk sine nye lokaler, sier direktør for eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.

I Schweigaards gate 14 tilbyr Entra moderne og arealeffektive kontorlokaler med alle fasilitetene leietakere ønsker seg. Bygget har en særdeles sentral plassering i Oslo sentrum, og er en del av hovedstadens kollektivknutepunkt. Kollektivtrafikk er en viktig bidragsyter for å oppnå en bærekraftig utvikling av samfunnet.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Foto:
Finn Ståle Felberg
Foto: Finn Ståle Felberg
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom