Egmont Publishing

Nina Lødemel ny redaktør for Foreldre & Barn

Del

Norges største magasin for småbarnsforeldre har fått ny redaktør. Tidligere redaktør Martine Lunder Brenne har funnet erstatter i egne rekker.

Foto: Gry Traaen
Foto: Gry Traaen

Etter at Martine Lunder Brenne i juni tok over som direktør for Ung-segmentet i mediehuset, har hun lett etter en erstatter. Det ble Nina Lødemel, som går fra å være redaksjonssjef til å bli redaktør.

- Jeg glad for å jobbe et sted hvor det settes pris på de som tenker modig og nytt, sier Lødemel.

Foreldre & Barn ble startet i 1976, og er Norges største magasin for småbarnsforeldre. Bladet har opparbeidet en unik posisjon blant småbarnsforeldre og fagfolk, og oppleves som uunnværlig for foreldre med barn i alderen 0-6 år. Egmont Publishing har en solid posisjon i det norske «foreldresegmentet», med Foreldre & Barn og foreldre.no.

 Det er en stor ære og med stor ydmykhet jeg går i gang med jobben som redaktør. Jeg skal jobbe med solide merkevarer med lange tradisjoner. Foreldre har søkt støtte og kunnskap hos oss i over 40 år, det er et fantastisk utgangspunkt, sier Lødemel og fortsetter:

- Også er det jo et spennende skifte for tiden, og det er både gøy og utfordrende å finne flere måter å nå fram til foreldre på. Jeg er stolt over at vi har hatt suksess med podcasten Babyboom, og vi har flere podder på gang for foreldre i ulike faser.

Ansvarlig redaktør/direktør Martine Lunder Brenne er også meget fornøyd med ansettelsen.

- Jeg kunne ikke funnet en bedre redaktør enn Nina. Hun kjenner målgruppa veldig godt. Hun er et arbeidsjern, er uredd og har lang erfaring med å kombinere magasinjobbing med digitale flater. En nydelig kombinasjon i denne jobben, sier Lund Brenne.

Lødemel er utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo, har tidligere vært utgavesjef i Det Nye, redaksjonssjef i Alt for Damene, Shape Up og Klikk helse. Før det var hun journalist og vaktsjef i Aftenposten.no. 

Nina startet i den nye redaktørrollen i august.

For mer informasjon:

Martine Lunder Brenne, Mob +47 482 59 860
Nina Lødemel, Mob + 47 971 82 925

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Gry Traaen
Foto: Gry Traaen
Last ned bilde

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom