Story House Egmont

Nils (12) er redaktør for ukas Donald-blad!

Del

For første gang i historien har barna ansvaret for Norges største ukeblad!

I Donald nr 33 tar barna over Andeby.
I Donald nr 33 tar barna over Andeby.

– Vi liker å lytte til leserne våre, og vi vil gjerne involvere dem der det er mulig. Tidligere har lesere av Donald blant annet fått muligheten til å flytte inn i nabohuset til Donald Duck og tegne Donalds nye bil. Og annenhver uke trekker vi ut en heldig ANDbonnent som ducker opp som figur i en Donaldhistorie.

Nå har vi altså gitt leserne den gjeveste plassen av dem alle; jobben som redaktør for Donald Duck & Co. Barna har herved offisielt overtatt Andeby!

Barna tar over! 
Tidligere i år søkte Donald-redaksjonen dørene etter ny gjesteredaktør.I hard kamp med over 200 andre søkere ble Nils Kleveland (12) fra Drammen plukket ut! Jobben ble gjort før sommeren, og nå er bladet endelig på gata!  

– Det har vært veldig gøy å jobbe med Donald, jeg har kost meg og lært meg masse. Det morsomste har vært å jobbe sammen med redaksjonen, å møte Arild Midthun, og lære meg å sette sammen et Donald-blad, sier Nils.

– Nils har jobbet kjempebra. Han har valgt ut sine favoritthistorier, skrevet og tegnet en egen historie. Han har funnet vitser. Han har intervjuet Donald-tegner Arild. Han kan virkelig være stolt av sin egen innsats, bladet har blitt et førsteklasses Donaldblad med Nils som superflink kaptein.

Donald Duck & Co 33 er i salg fra fredag 20.august.

Kontakter

Bilder

I Donald nr 33 tar barna over Andeby.
I Donald nr 33 tar barna over Andeby.
Last ned bilde
Nils Kleveland (12) fra Drammen er redaktør for ukens Donald-blad.
Nils Kleveland (12) fra Drammen er redaktør for ukens Donald-blad.
Last ned bilde

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom