Sony Music Norway

NESEGRUS KJÆRLIGHET FRA BERNHOFT

Del

Jarle Bernhoft beskriver «Clearly Confused» som en takknemlig kjærlighetsvise, sett fra grusen og opp. «Kristian kom opp med noen helt saiko fine akkorder som Dag og Halvor satt fine og forvirra ord til. Ord de mente passer bra på meg. Det tar jeg som et stort kompliment!»

Samarbeidet mellom Bernhoft, Kristian Vik aka Flatmate og Dag Holtan-Hartwig pluss Halvor Folstad aka Skinny Days har resultert i noe av det mest inderlige og sjelfulle vi har hørt på lang, lang tid. Og det bærer vitne om at denne litt nye skapelsesprosessen hvor Bernhoft har valgt å samarbeide med andre låtskrivere har fungert over all forventning.

Ønsket om å bryte med rutiner har på ingen måte tonet ned Bernhofts distinkte og tidløse stemme, gitarspill og sound, bare gitt litt ny energi. Banebrytende, evig undrende og kreativt søkende er den prisvinnende og kritikerroste publikumsfavoritten fullstendig ute av stand til å hvile på laurbær og dokumenterbar suksess.

Artisten, låtskriveren og multi-instrumentalisten sparket i gang året med saftige «All My Loving» og ga fansen og den norske radioeteren en sårt tiltrengt vitamininnsprøytning.
Der «All My Loving» var en knyttneve av en låt, er det som Bernhoft snur på hælen og gir oss «Clearly Confused» med åpen hånd og blottlagt hjerte.

Og det akkurat nå som mange av oss kanskje kjenner litt på at vi trenger å strykes litt medhårs.

Det er en forvirrende tid, men «Clearly Confused» er ikke det. Den er ekte, vakker og varm. Mat for sjelen. Vel bekomme!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

3 x Spellemann-nominerte Musti slipper "mimi"16.4.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

20 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. I år, under ett år siden hennes artistdebut, er hun nominert til hele tre Spellemannpriser. I dag, dagen Spellemannprisen finner sted slipper hun passende nok låten «mimi», som står for «mama i made it».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom