Google Norge

Nå kommer nye kameraer og ringeklokke fra Google Nest

Del

(Oslo, 5. august 2021) Nye Google Nest Cam og Google Nest Doorbell er Googles første batteridrevne kamera og ringeklokke. I tillegg lanserer Google Nest snart et nytt kamera med flomlys og andregenerasjons Google Nest Cam (kablet).

Google Nest sin misjon er å utvikle produkter som skaper brukervennlige hjem. Et viktig ledd i dette er å hjelpe deg med å få oversikt over hva som skjer innenfor og utenfor hjemmets fire vegger.

Et av Nests første mål var å forenkle sikkerheten i hjemmet, og produktene har hjulpet millioner av mennesker med å gjøre nettopp dette. Så, når Googles team skulle i gang med den neste generasjonen kameraer og ringeklokker, så var ønsket å kombinere brukernes forventinger med utviklingen av tilkoblede hjem. Dette inkluderte smarte varsler, trådløse alternativer for fleksibel installasjon, vakkert design, samt økt personvern og sikkerhet. Ambisjonen med den nye serien har vært å gi deg de mest intelligente varslene, og samtidig sikre at de nye enhetene fungerer sømløst sammen med de andre Nest-produktene dine, som for eksempel skjermer.

I dag introduserer vi vår neste generasjon av Nest Cams og Doorbell: Google Nest Cam (batteri) er vårt første batteridrevne utendørs-/innendørskamera (2299 kr) og Google Nest Doorbell (batteri) er vår første batteridrevne ringeklokke (2199 kr). Disse er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå og kommer for salg 24. august.

Snart kommer vi også med Google Nest Cam med flomlys, vårt første kablede flomlyskamera (3449 kr), og andregenerasjons Google Nest Cam (kablet), som vil være vårt rimeligste innendørskamera (1090 kr) noensinne.

Smart sikkerhet

Ettersom brukerne blir bombardert med varsler hver dag, er vår neste generasjon med kameraer og ringeklokker utviklet for å sende deg kun de mest hjelpsomme varslingene. Enhetene oppdager viktige hendelser som skjer i og rundt hjemmet, og du kan til og med lage dine egne, tilpassede soner for å dekke områdene du vil bli varslet om, inkludert varsler for mennesker, dyr og kjøretøy. Med Nest Doorbell kan du også få varsler for pakkelevering. Våre nye kameraer og ringeklokker prosesserer det enheten ser «on-device» – direkte i enheten, som gir mer relevante varsler og ekstra personvern og sikkerhet. Enhetsprosessering betyr at tjenesten er klart til bruk, uten abonnement.

Mer allsidighet for ditt hjem

Nests nye kamera- og ringeklokkekolleksjon passer for alle hjem. Batteriteknologi lar deg installere Nest Cam og Nest Doorbell mer eller mindre hvor som helst i hjemmet ditt – ikke bare der det finnes stikkontakter eller kabler til eksisterende eller tidligere ringeklokker. Det trådløse designet gjør installasjonen enda enklere, men for dem som foretrekker å kable enhetene sine, vil dette også være mulig med nye Nest Cam og Nest Doorbell. Google Store er fylt med tilbehør for Nest Cam og Nest Doorbell, så det er enkelt å installere dem der du ønsker.

Nest-enheter som snakker sammen

Kundene våre har fortalt oss hvor mye de setter pris på at deres Nest-produkter fungerer godt sammen. Disse nyhetene er intet unntak. Med de nye Nest Cams og en skjerm kan du følge med på bakgården din fra Nest Hub og få varsel når det ringer på. Våre nye kameraer er også fullt integrert med Google Home-appen, noe som gir deg tilgang til alle enhetene dine på ett sted. Med et Nest Aware-abonnement kan du få tilgang til enda mer: Utvid hendelseshistorikken fra tre timer til 30 eller 60 dager, og få kontinuerlig videohistorikk på kablede Nest Cams med Nest Aware Plus hele døgnet.

Trygghet når du trenger det

I tilfelle strøm- eller Wi-Fi-brudd, har Nest Doorbell, Nest Cam (batteri) og Nest Cam med flomlys lokal lagring, som betyr at de dokumenterer inntil en time med relevante hendelser på selve enheten (tilsvarer omtrent en uke med hendelser). Nest Cam (kablet) tar også opp og lagrer lokalt dersom Wi-Fi er nede. Når tjenestene er tilbake vil enhetene laste opp hendelsene til skyen, slik at du kan se gjennom hva som har skjedd.

Laget med omtanke

Vi mener at teknologi i hjemmet skal være innbydende og komplementere interiøret fremfor å være distraherende. Når vi designer nye produkter tar vi inspirasjon fra lys og arkitektur for å skape produkter som ser bra ut sammen, og i mange ulike settinger. Og alle våre nye kameraer, ringeklokker og flomlys er bærekraftige og laget med resirkulert materiale.

Les mer i Google Store om nye Nest Doorbell (batteri) og Nest Cam (batteri), tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, og i salg og hos blant annet Elkjøp, Clas Ohlson, Kjell & Company, Proshop og NetonNet fra 24. august.

For flere bilder av de nye produktene:

Klikk deg inn her

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn-Martin Bache Nordby, pressekontakt for Google Norge, på bjorn.martin@trigger.no.

Nøkkelord

Bilder

Om Google Norge

Google Norge
Google Norge
Bryggegata 6 - Aker Brygge
0250 Oslo

Følg pressemeldinger fra Google Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Google Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Google Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom