Google Norge

Møt Pixel 8a: Googles AI-telefon gir deg mye for pengene

Del

Google Pixel 8a er her! Drevet av den nyeste Google Tensor G3-brikken, er telefonen utstyrt med mange av de samme AI-funksjonene som Pixel 8 og Pixel 8 Pro – som Best Take, Audio Magic Eraser og flere. Telefonen er designet for å ta imponerende bilder, spare deg tid og sørge for sikkerheten til deg og dine nærmeste, og den tilbys til en fornuftig pris fra 6690 kr.

Foto: Google

Morsomme farger og et friskt design

Det forbedrede designet til A-serien føles enda bedre i hånden med avrundede kanter, en matt bakside og en polert aluminiumsramme. Det robuste designet kan tåle søl, støv og småuhell, noe som gjør Pixel 8a til den mest slitesterke telefonen i A-serien til nå. I tillegg er den nye Actua-skjermen 40 prosent lysere enn på Pixel 7a, og en raskere oppdateringsfrekvens på 120 Hz gjør skrollingen behagelig.

Det er to nye farger i A-serien: Aloe (kun i begrenset opplag) og Bay. Du kan også velge mellom de nøytrale fargene Obsidian eller Porcelain. For første gang tilbys det også en større lagringskapasitet på 256 GB, noe som gir mer plass til favorittinnholdet ditt.

Enestående fotografering, gjort enkelt

Pixel 8a, som er kåret til den beste kameramobilen i sin kategori, er utstyrt med et kraftig dobbeltkamera på baksiden med en hovedlinse på 64 megapiksler og en ultravidvinkel-linse på 13 megapiksler. Den har også et frontkamera på 13 megapiksler med et bredt synsfelt, slik at du kan fange mer i hvert bilde. 

Takket være Google Tensor G3 er Pixel 8a fullspekket med AI-drevne verktøy for å få mest mulig ut av bildene og videoene dine:

  • Best Take gjør det mulig for deg å sette sammen det perfekte gruppebildet. Du velger selv hvilket uttrykk du synes passer best for alle i en serie med bilder.

  • Magic Editor gjør det mulig med bare noen få trykk å justere plasseringen og størrelsen på objekter i bildet, eller bruke forhåndsinnstillinger for å få bakgrunnen til å skille seg ut.

  • Audio Magic Eraser fjerner enkelt distraherende lyder i videoene dine — som vind, folkemengder og andre støykilder — for klar og tydelig lyd.

Pixel 8a har også Super Res Zoom opptil 8x og funksjoner som Magic Eraser, Night Sight og Photo Unblur. I likhet med alle Pixel-telefoner, inneholder Pixel 8a Real Tone, som nøyaktig gjengir alles hudfarge i bilder og nå også i videoer.

Googles AI gjør det enda enklere å få ting gjort

Pixel 8a er designet for å hjelpe deg med å få unna flere oppgaver på gjøremålslisten din. Med løsninger som er laget for å spare deg tid, kan du bruke mer tid på det som betyr mest for deg.

Circle to Search er også tilgjengelig på Pixel 8a, så du trenger ikke lenger å bytte apper for å finne informasjonen du leter etter. Bruk fingeren til å tegne en sirkel, skrible eller trykke på et bilde, en tekst eller en video for å søke etter det du ser på. 

Ønsker du å planlegge en tur? Maps hjelper deg med å oppdage skjulte perler og lage den perfekte reiseruten. Fordyp deg i ditt fremtidige reisemål med den fantastiske Immersive View – utforsk stedet virtuelt før du i det hele tatt ankommer. Og når du er fremme, er Lens ditt vindu til verden. Ta et bilde av et historisk landemerke for å avdekke stedets hemmeligheter, eller oversett en restaurantmeny i en fei.

Pixel sin "At a Glance"-widget holder deg oppdatert ved å plassere viktig informasjon direkte på låseskjermen din. Se kommende hendelser, været, reiseoppdateringer og tidssensitive påminnelser uten å engang låse opp telefonen.

Pixel 8a kommer også med “Audio Emoji”, noe som vil gjøre telefonsamtalene dine mer uttrykksfulle og engasjerende enn tidligere. Med “Audio Emoji” trenger du bare å trykke på en emoji for å utløse en lydreaksjon og visuell effekt. Prøv å bruke klappe-emojien for å applaudere en jobb som er godt utført, eller latter-emojien etter å ha fortalt en god vits.

Sikkerhet i toppklasse

Trygghet og sikkerhet er alltid høyeste prioritet. I likhet med Pixel 8 og 8 Pro, er denne telefonen bygget med den nyeste Google Tensor G3-brikken, Googles raskeste og sikreste brikke til nå. Den fungerer sammen med det sertifiserte Titan M2-sikkerhetsbrikken og innebygd VPN for ekstra beskyttelse, noe som gjør den enda mer motstandsdyktig mot trusler.

Pixel 8a vil også få syv års programvarestøtte, inkludert sikkerhetsoppdateringer og Android-oppgraderinger. I tillegg vil du dra nytte av alle de nye funksjonene og forbedringene som kommer løpende.

Pixel 8a og flere Pixel-produkter er tilgjengelig fra i dag

Pixel 8a starter på 6690 kr, og forhåndsbestillingen begynner i dag. 

Fra og med i dag kan du også forhåndsbestille Pixel Tablet uten ladedokk med høyttaler for 5790 kr. Pixel Tablet fortsetter å tilby mer hjelp både i hånden og i hjemmet med tilleggsfunksjoner som Circle to Search, som vil bli lansert senere denne måneden.

Både Pixel 8a og Pixel Tablet vil være tilgjengelige i Google Store og hos våre norske forhandlere fra 14. mai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Google Pixel 8a kommer i fire forskjellige farger – Aloe, Bay, Obsidian og Porcelain.
Google Pixel 8a kommer i fire forskjellige farger – Aloe, Bay, Obsidian og Porcelain.
Last ned bilde
Pixel 8a i fargen Aloe.
Pixel 8a i fargen Aloe.
Last ned bilde
Pixel 8a i fargen Bay.
Pixel 8a i fargen Bay.
Last ned bilde
Pixel 8a i fargen Obsidian.
Pixel 8a i fargen Obsidian.
Last ned bilde
Pixel 8a i fargen Porcelain
Pixel 8a i fargen Porcelain
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Google Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Google Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Google Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye