Coca-Cola European Partners Norge

Nå kommer Coca-Cola med kanelsmak

Del

For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak til Norge. Nyheten kommer både med og uten sukker. Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer, sier markedssjefen.

Når dagene blir kortere og kaldere benytter Coca-Cola anledningen til å lansere en spesiell nyhet som retter seg inn mot sesongen som ligger foran oss.

 – For første gang kommer Coca-Cola med kanelsmak i Norge, både med og uten sukker. Smaken er skreddersydd for tiden som ligger foran oss – kaldere dager, kos innendørs og julefeiring. Coca-Cola har alltid vært en del av juletradisjonen for mange. Nå lanserer vi en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen, sier Johanna Kosanovic, markedssjef for Coca-Cola i Norge.

 – Vi vil at folk skal få stadig flere alternativer å velge i, dette er en del av den strategien. Vi holder løftet om stadig nye smaker og sukkerfrie alternativer, avslutter Kosanovic.

Coca-Cola Cinnamon er i salg fra uke 42 og blir tilgjengelig både med og uten sukker i halv- og halvannenliters flasker.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom