XPENG Norge

Nå kan nyheten XPENG P7 prøvekjøres

Del

Nå kan nordmenn, som de første i Europa, prøvekjøre XPENG P7 hos sin lokale forhandler. XPENG P7 er tilgjengelig hos alle 17 XPENG-forhandlerne, og de ønsker velkommen til en god kjøreopplevelse.

- Det er klart dette er en stor begivenhet for oss! Norge er det andre markedet i verden som har XPENG P7 tilgjengelig for både prøvekjøring og salg. Etterspørselen og nysgjerrigheten har vært stor, så vi gleder oss til å se folk sette seg bak rattet på flaggskipmodellen vår, sier Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge.

Det er allerede nå mulig å reservere tid for prøvekjøring hos alle XPENG-forhandlere, og ikke minst etter hvert ta XPENG P7 i nærmere øyesyn. Hos den norske importøren gleder de seg til å ta imot nye kunder og vise frem den fantastisk spennende, nye P7.

- Det er meget enkelt å finne seg til rette og å trives bak rattet i en P7. Det er den unisone tilbakemeldingen fra vårt forhandlernettverk når vi har prøvd XPENG P7, og vi gleder oss stort til å høre hvordan bilen mottas i markedet. Vi er rimelig sikre på at de fleste kommer tilbake fra prøvekjøring med et smil om munnen, sier Rune Gjerstad, administrerende direktør i XBI.

Til tross for at XPENG er et relativt nytt bilmerke i Norge, har det i løpet av det siste året skjedd mye. Den norske organisasjonen er etablert, det har kommet på plass en importøravtale med Motorgruppen gjennom selskapet XBI, og 20 service- og forhandlerpunkt er på plass. XPENG P7 er den andre modellen på det norske markedet etter at den smarte, elektriske SUV’en XPENG G3 ble lansert i fjor.

- XPENG ble nettopp kåret til Norges mest kjente nykommer, så det er et tydelig bevis på at vi blir lagt merke til og at det er interesse for merket vårt. Det ruller allerede flere hundre XPENG G3 på norske veier, og vi er rimelig sikre på at XPENG P7 vil tiltrekke seg oppmerksomhet rundt om i landet, fortsetter Christian Hem.

XPENG P7 har en startpris på 447 820 kroner og hvis man bestiller nå vil den kunne leveres til kunde allerede tidlig i 2022, slik prognosene er nå. Produksjonskapasiteten hos fabrikken er svært god for det norske markedet. I sommer ble det åpnet for forhåndsreservasjon av XPENG P7, der de aller første kundene får bilen levert før jul.

- De som har forhåndsreservert XPENG P7 skal selvfølgelig få prioritert plass i prøvekjøringskøen. Men vi har god kapasitet på demobiler rundt hos forhandlerne, og kan tilby alle som er interessert en prøvetur, avslutter Christian Hem.

Kontakter

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom