Egmont Publishing

Nå kan DU bli gjesteredaktør for Donaldbladet!

Del

Den norske Donald-redaksjonen åpner opp døra til Andeby og søker nye unge krefter til en kommende utgave av Donald Duck & Co!

Nå kan du bli Donald-gjesteredaktør hos Egmont.
Nå kan du bli Donald-gjesteredaktør hos Egmont.

 – Jeg har forstått at det ikke er smart å gjøre denne jobben alene. Med så mange flinke, ivrige, talentfulle og leseglade barn der ute, er det dumt å ikke slippe disse til! Det er på tide å få inn noe nytt blod i Andeby! sier den sittende Donald-redaktøren Marius Horn Molaug. 

– Vi er på utkikk etter noen som kan bidra med iver og entusiasme. I søknaden ønsker vi at du gir oss en idé, tekst eller tegning til en ny kort Donald-historie! Som gjesteredaktør blir du med og lager et nytt Donaldblad som kommer ut senere i år. Det innebærer å skape en Donald-historie, ducke opp på forsiden av bladet, finne fram vitser, presentere deg selv på en redaksjonell side og mye mer! sier Donald-redaktøren. 

– Hvorfor vil du slippe andre til som Donald-redaktør?
Fordi det er gøy, vel! Donald er gøy. Figurene, historiene, hele Donald-universet er gøy! Det er for mye alvor ellers i verden. Derfor håper jeg vi kAND være et lite avkvekk fra hverdagens kjas og mas. At Andeby er en slags parallell verden du kan forsvinne inn i når du trenger en pustepause og et lite smil rundt nebbet.

– Har dere andre stunts dere har lyst til gjennomføre? 
– Vi har en liste over ideer som av en eller annen grunn ikke er gjennomført, sier redaktøren. 

Lista er som følger: 
Sende Donald-redaktøren nedover Akerselva i en tønne.
Bytte ut ballene i ballrommet på Ikea med mynter. Ta på seg flosshatt og bade i dem en hel dag som onkel Skrue.
Bukseløst stunt på t-banen. Plutselig faller buksene av. (Beholder truser på selvsagt. Vi er ikke griser heller, selv om disse også bor i Andeby.)
Bananskallstunt på fredag 13., legge bananskall tvers over Karl Johan.
Verdensrekord i Donald-høytlesning
Lage Andeby som eget VR-univers. “En dag i Andeby”, kjøre Donalds bil, bade i penger, jakte på Spøkelseskladden og spise Bestemor Ducks eplepai med Guffen.

Men først inviterer en gjesteredaktør inn i redaksjonen. Og dette kan kanskje bli deg: Frist for innsendelse er 8.mars, og du sender ditt bidrag til donaldpost@egmont.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nå kan du bli Donald-gjesteredaktør hos Egmont.
Nå kan du bli Donald-gjesteredaktør hos Egmont.
Last ned bilde
Bli med og jobb med Donald-gjengen.
Bli med og jobb med Donald-gjengen.
Last ned bilde
Hvordan vil du at Donald-bladet skal se ut?
Hvordan vil du at Donald-bladet skal se ut?
Last ned bilde

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

Mammalivet under pandemien - norsk mødre er blitt mer stressa22.1.2021 16:50:36 CETPressemelding

Slik er vår nye hverdag: Norske mødre er blitt mer stressa, føler seg mer utilstrekkelige og har dårligere samvittighet under koronapandemien. Dette viser en undersøkelse gjennomført av magasinet Kamille i samarbeid med IPSOS, blant mødre med hjemmeboende barn. I undersøkelsen svarte mødrene på hvordan de opplever det å være mor, mestring av stress, logistikk i hverdagen og tidsklemma.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom