McDonald's Norge

Nå kan du bestille Big Mac på mobilen

Del

Denne uken ruller McDonald’s ut mobilbetaling og -bestilling til alle sine restauranter. Gjennom McDonald’s-app-en har du nå mulighet til å bruke mobilen til å bestille mat på din lokale McDonald’s.

Bruk app-en for å bestille og betale på farten
Bruk app-en for å bestille og betale på farten

Stadig flere nordmenn foretrekker å bruke mobilen til å både bestille og betale for tjenester og produkter. Nå har det for alvor nådd restaurantbransjen og denne uken lanserer McDonald’s sin løsning gjennom app-en sin. Fra før har man kunnet få gunstige tilbud gjennom app-en, men nå kan du også bruke app-en når du skal bestille og betale for maten din.

– Det har lenge vært målet å utvide app-en til også å kunne ta imot bestilling og betaling, men denne våren skjønte vi at det hastet. Endelig lanserer vi mobilbetaling og -bestilling i samtlige McDonald’s-restauranter landet over. Vi er veldig spente på hva kundene våre synes om den, sier Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge. 

Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge.

Positivt smittevernstiltak

Denne våren har kundene satt ekstra pris på muligheten til å kjøpe mat gjennom Drive-Through og ikke minst hjemlevering, for å kunne vise hensyn og holde avstand til andre folk. Nå håper McDonald’s at enda flere kjøper sin favorittmeny nå som det også tilrettelegges for å bestille og betale fra egen mobil.

– Ikke bare er dette en enkel og fleksibel løsning, men også et positivt smittevernstiltak. Man kan både bestille mens man er på vei til restauranten, men også forhåndsbestille til et tidspunkt man vet at man kommer til å være ved restauranten. Dette gir en mye mer fleksibel bestillingsprosess og gjør at du slipper å tilbringe tid i lobbyen, sier Kleivan.

Bilder

Bruk app-en for å bestille og betale på farten
Bruk app-en for å bestille og betale på farten
Last ned bilde
Administrerende direktør for McDonald's i Norge
Administrerende direktør for McDonald's i Norge
Last ned bilde

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

 Food Folk Norge AS forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge. McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 74 restauranter, og en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 3 100 medarbeidere, og ble i 2018 kåret blant én av Norges beste arbeidsplasser. Vi mottok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom