Volkswagen

Nå er ID.4 GTX kommet til Norge

Del

Da de første eksemplarene av nye ID.4 GTX rullet i land på Bekkelagskaia, markerte det nok en viktig milepæl i den elektriske offensiven fra Volkswagen. ID.4 GTX er en modell som innfrir svært mange nordmenns ønsker og behov.

  • ID.4 GTX blir det nye flaggskipet i ID.-familien, en sportslig ID.4 med mer effekt og firehjulstrekk
  • Rommelig for en hel familie, og kan trekke tilhenger på inntil 1200 kg
  • Norske priser fra kr. 452 600, inkludert frakt og leveringsomkostninger (Oslo)

– Etter den suksessen ID.4 allerede har hatt i Norge, har vi store forventninger til vår nykommer med firehjulstrekk. Dette blir en komplett utstyrt bil til en attraktiv pris, som utvilsomt vil dekke svært mange nordmenns bilbehov, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør i Volkswagen.

ID.4 GTX har firehjulstrekk ved hjelp av to motorer, som driver hver sin aksel. Og med høyere effekt akselererer bilen fra 0 til 100 km/h på bare 6,2 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 180 km/h.

Det nye flaggskipet i ID.-familien vil få en kraftfull og sportslig fremtoning med flere lakkerte karosseridetaljer enn ID.4-modellene med bakhjulstrekk. I tillegg får den også flere eksklusive GTX signaturdetaljer. De lett gjenkjennelige og intelligente LED-Matrix-frontlyktene er standard. Høy utnyttbar batterikapasitet (77 kWh) og effektiv aerodynamikk (Cw 0,29) gir en rekkevidde på inntil 475 km (WLTP).

Prisene starter fra kr. 452 600, inkl. frakt- og leveringsomkostninger til Oslo (442 900,- uten frakt- og leveringsomkostninger). ID.4 GTX har et svært høyt standard utstyrsnivå, og i tillegg kan den skreddersys etter kundenes ønsker og behov. Det finnes 7 ulike utstyrspakker å velge mellom.

Volkswagen bygger et bærekraftig økosystem rundt sine ID.-modeller. Kunder som bestiller en ID.4 GTX, vil få overlevert en bil med nøytral karbonbalanse, med eget sertifikat fra TÜV. Så sant den lades med elektrisitet fra fornybare kilder, vil bilen også være karbonnøytral i bruk.

De første eksemplarene av ID.4 GTX vil være på plass hos norske forhandlere om kort tid. De første utleveringene til kunder er forventet mot slutten av sommeren.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for ellevte året på rad i 2020. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom