Coca-Cola European Partners Norge

Nå blir det mindre sukker i Coca-Cola life

Del

Coca-Cola reduserer sukkerinnholdet i Coca-Cola life, som dermed vil inneholde 45 % mindre kalorier enn sukkerholdige coladrikker.

Coca-Cola life vil inneholde 45 % mindre sukker enn sukkerholdige coladrikker
Coca-Cola life vil inneholde 45 % mindre sukker enn sukkerholdige coladrikker


Mange års arbeid bak Coca-Cola life

Nye Coca-Cola life – som reduserer sukkerandelen gjennom søtning med naturlig Stevia-ekstrakt – er del av en utvikling der folk flest ønsker at god drikke skal ha færrest mulig kalorier.

Etter å ha jobbet med utviklingen siden 2009, kom den første Coca-Cola varianten med Stevia-ekstrakt til Norge i fjor. Bruken av det naturlige Stevia-ekstraktet gjorde at mengden sukker og kalorier var redusert med en tredjedel. Ved å fortsette utviklingsarbeidet er sukkerinnholdet nå enda mindre, samtidig er den gode smaken beholdt.

Den nye varianten av Coca-Cola life vil komme ut i butikkene i mai, og inneholde 45 % mindre sukker og kalorier enn sukkerholdige coladrikker.

 – Vi går aldri på kompromiss med smaken, og det er krevende å utvikle produkter med færre kalorier som smaker godt. Derfor er vi fornøyde med at innovasjonsarbeidet vårt har gjort det mulig å redusere sukkerinnholdet ytterligere, samtidig som den nye oppskriften gjør det veldig bra på våre smakstester, sier Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.


Sterk trend

Produkter med lite eller null sukker vokser i popularitet, og nå har over 42 % av Coca-Cola sine produkter i Norge færre eller ingen kalorier. Det finnes fire ulike Coca-Cola varianter; den nye utgaven av Coca-Cola life blir et enda tydeligere alternativ midt mellom originalen og de to sukkerfrie alternativene.      

– Framover vil vi tilby folk enda flere valgmuligheter. Det kommer vi både til å gjøre ved å introdusere helt nye produkter, og reformulere eksisterende varianter, slik vi nå gjør med Coca-Cola life. Å øke oppmerksomheten rundt drikkene som har færre eller ingen kalorier er også viktig, i tillegg til å ha god merking, sier Stein Rømmerud, administrerende direktør i Coca-Cola Enterprises Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Coca-Cola life vil inneholde 45 % mindre sukker enn sukkerholdige coladrikker
Coca-Cola life vil inneholde 45 % mindre sukker enn sukkerholdige coladrikker
Last ned bilde
Slik ser den nye etiketten ut
Slik ser den nye etiketten ut
Last ned bilde

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom