SINTEF

Mycoteam og SINTEF inviterer til fuktseminar

Del
Hva skjer hvis man slår av strømmen i en moderne hytte? Dette blir ett av mange spennende temaer på Nasjonalt fuktseminar i Oslo 19. april.
Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

– I år får vi høre om at tre av åtte boliger har byggfeil relatert til vann og fukt. Vi nøyer oss ikke med å presentere tallene, men byr på kunnskap om hvorfor problemer med fukt i hus og hjem oppstår og hvordan de kan løses, sier seniorforsker Sverre Holøs i SINTEF.

Foredragsholderne vil fortelle hvordan det står til bak flisene på badet, i ventilasjonskanalene og mot grunnen. Vi får også høre om hvordan vi skal unngå å strømspare oss til fuktskader.

Deltakerne vil få påfyll om risikofaktorer og gode løsninger for solceller og glasstak, fuktproblematikk i murvegger, og fukt og råte i nye tømmerbygninger.

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling, fuktlogging, prøvetaking med mer.

– Seminaret er en super arena for å oppdatere seg faglig og treffe andre folk i «fuktfamilien», sier seniorrådgiver Mari Sand Austigard i Mycoteam.

Det er også mulig å delta digitalt.

Tid: Onsdag 19. april 2023
Sted: Meet Ullevaal, Oslo

Se hele programmet og meld deg på her

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Last ned bilde

Om SINTEF

SINTEF
SINTEF
Strindveien 4
7034 Trondheim

40 00 51 00http://www.sintef.no

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2200 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over fire milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn
www.sintef.no

Følg pressemeldinger fra SINTEF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SINTEF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SINTEF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom