XPENG Norge

Møt familiens nye hverdagshelt

Del

Både barn, teddybjørner og foreldre vil stortrives på tur med intelligente XPENG G3.

Mye skal klaffe for at en bil skal levere på alt en familie har behov for. Med god plass, høy komfort og sikkerhet og avanserte førerassistenter er XPENG G3 forberedt på travle hverdager med hyppige sceneskift og de lengre turene til fjell og fjord.

Bagasjerommet i XPENG G3 er på romslige 380 liter og kan dobles til 760 liter med nedslåtte bakseter. Bagasjerommet har en praktisk firkantet form som gjør det enkelt å utnytte volumet i bilen. Her får du plass til både fotballutstyr og bæreposer, eller bagasjen når hele familien skal på tur. Bjørn Nyland, bedre kjent som TeslaBjørn på Youtube, gjennomførte i fjor sin test med antall bananbokser som får plass i bagasjerommet. Han fikk plass til 8 bokser med setene oppe og hele 21 bokser med setene slått ned.

Bagasjerommet med setene oppe Bagasjerommet med setene slått ned

Plass til både barn og hund

Den romslige plassen er noe mange barnefamilier trekker fram, som gir plass til barnevogner og annet utstyr man trenger til hverdag og ferier. Samtidig sørger den rommelige plassen at man også kan ha plass til hundebur eller kofferter til alle i familien når ferien står for døren.

I baksetet finnes også ISOFIX-fester, slik at barneseter trygt og sikkert kan plasseres. Barna har tilgang til egen klimasone og USB-ladere slik at mobiler og nettbrett kan få tiden til å gå. Bilens store panoramavindu gir også en fantastisk utsikt for hele familien og sørger for en godt opplyst førerkabin.

En avansert taleassistent

Taleassisteten «Hey XPENG» gjør også livet enklere på tur. Du kan blant annet be den åpne og lukke bagasjeromsluken med stemmen, slik at du har en mindre ting å bekymre deg over når du står der med hendene full av handleposer. Taleassistenten vil også kunne hjelpe med andre små og store oppgaver i bilen som vil være til glede for både store og små.

XPENG G3 sørger også for at familien kan ta både korte og lange turer med godt humør. Med en rekkevidde på opptil 451 kilometer på én lading (WLTP) kan du ta pauser når det passer deg, og ikke bekymre deg om rekkevidden. Sportslige og formsydde skinnseter både i for- og baksetet gjør det enkelt å finne en sittestilling som passer for store og små. Skinnsetene er også enkle å holde rene, dersom uhellet først skal være ut.

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG Norge
Solheimveien 62
1473 Lørenskog

99583597

XPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og autonom kjøring. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber 43 % av de 3676 med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG etablerer for tiden en norsk organisasjon. Elbilen XPENG G3 Smart SUV er allerede lansert på det norske markedet og flaggskipmodellen XPENG P7 lanseres i nær fremtid – med Norge som det første markedet i Europa.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom