Sony Music Norway

Morgan Sulele og Willam Gamborg slipper "Oppmerksomhet"!

Del

På fredag slipper Morgan Sulele den Anders Nilsen-produserte perlen «Oppmerksomhet», og har fått med seg stjerneskuddet William Gamborg!

«Jeg har alltid hatt lyst til å sample melodien fra gode gamle Samba De Janeiro, også fikk jeg idéen om tekst ganske fort når jeg begynte å drodle på melodien.» - forteller Morgan Sulele.

Låten handler om å møte en helt spesiell jente på klubben som fortjener all oppmerksomheten hun får, og er en sexy og catchy poplåt. Med en deilig og nostalgisk vibe bringer Morgan Sulele, William Gamborg og Anders Nilsen et lite stykke Rio De Janeiro inn i høstmørket.

Jeg håper at folk kommer til å høre på låta på klubben, når de cruiser rundt i bilen med venner eller når de bare trenger en boost på bussen:) – sier William Gamborg

Stjerneskuddet William Gamborg sto igjen som en soleklar publikumsfavoritt etter årets showcase festival by:Larm i Oslo, og har siden debuten «Sørenga» fått stor oppmerksomhet fra en samlet norsk musikkbransje.

Denne er jo skrevet til alle jenter der ute, og jeg tror denne kan gå under kategorien sexy. Jeg ser hvert fall for meg at denne her kan gå varmt i klubben fremover og at gutta skal kose seg maks! – Morgan Sulele

«Oppmerksomhet» er ute fredag 11.november.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom