Sony Music Norway

Morgan Sulele danser med seg selv

Del

Dagene blir lysere og temperaturen stiger, da er det helt perfekt at Morgan Sulele serverer oss en ny digg låt vi kan danse til. Fredag 30. april slipper han låten «Danse med meg selv».

Låten er skrevet av Morgan selv, og co-produsert av Henning Olerud og Jesper Borgen. Morgan og Jesper har nå jobbet sammen i 10 år og det er tydelig at kjemien fortsatt er god. På spørsmål om hvor ofte han danser for seg selv røper Morgan at det kun er noen få dager siden sist.

«Får jo bare danset aleine om dagen, så da blir det enten å danse med meg selv eller ingenting. Skal sies at jeg er forferdelig dårlig til å danse, og har ganske dårlig kroppskontroll» - Morgan Sulele.

«Danse med meg selv» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 30. april.

I tiden som kommer gleder Morgan seg til å være masse ute, sole seg, bli brun, bade, spille konserter og alt det gode som kommer med det. «Optimist som jeg er, så håper jeg at dette blir en sommer hvor folk kan samles igjen!», forteller han.

Gjennombruddet til Morgan Sulele kom sommeren 2016 med hiten «Bare Min» og han har siden den tid samlet på seg flere hundre millioner streams. Han er et kjent fjes på festivaler på tvers av landet og finnes ofte på hitlister Norden rundt. Sulele står også bak låten «All For Love» med Tungevaag & Raabans som ble nominert til svenske Grammis 2019, og har som låtskriver i tillegg til førstnevnte samarbeidet med blant annet Marcus & Martinius, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.

Vinteren 2020 hadde vi muligheten til og bli ekstra godt kjent med folkekjære Morgan sin artistkarriere, da han var med i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Abdi Junior
Foto: Abdi Junior
Last ned bilde
Foto: Abdi Junior
Foto: Abdi Junior
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom