Moelven

Moelven fortsetter samarbeidet med SOS-barnebyer

Del

Sammen med SOS-barnebyer fortsetter Moelven å gi barn og unge muligheter i noen av verdens fattigste land.

Moelven forlenger samarbeidsavtalen med SOS-barnebyer.
Moelven forlenger samarbeidsavtalen med SOS-barnebyer.

For andre året på rad støtter Moelven SOS-barnebyer med en halv million kroner. 

- I Moelven er folka våre det viktigste vi har. Det er de som gjør forskjellen, og det samme gjelder for barna i SOS-barnebyer. Ved å gi barn og unge muligheter, bidrar vi til at de kan endre verden. Det er vi stolte og glade for å få være en del av, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA. 

Baker til inntekt for SOS-barnebyer 

Det var de 3300 medarbeiderne i Moelven som for ett år siden bestemte, gjennom en avstemming, at konsernet skulle samarbeide med nettopp SOS-barnebyer. Nå forlenges samarbeidsavtalen med ett år. 

I tillegg til grunnbeløpet på 500.000 kroner, har Moelven andre aktiviteter på gang som kan øke beløpet ytterligere. Nå i førjulstida byttes for eksempel treverk ut med pepperkakedeig når Moelven-medarbeiderne baker pepperkakehus til inntekt for SOS-barnebyer. 

- For hvert pepperkakehus medarbeiderne våre lager, donerer Moelven 250 kroner til SOS-barnebyer. Hittil har folka våre bakt for 28 000 kroner. Pepperkakedugnaden varer ut desember, så vi regner med at det dukker opp flere flotte byggverk i romjula, sier Kristiansen. 

SOS-barnebyer setter stor pris på engasjementer fra Moelven-medarbeiderne. 

- Vi er kjempeglade for at Moelven har valgt å forlenge samarbeidet med SOS-barnebyer. Det vil fortsette å utgjøre en stor forskjell i livet til disse barna. Sammen gir vi flere barn muligheten til å vokse opp som sitt sterkeste jeg, sier Sara Wäsström, Strategic Partnership Manager i SOS-barnebyer Sverige.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Moelven forlenger samarbeidsavtalen med SOS-barnebyer.
Moelven forlenger samarbeidsavtalen med SOS-barnebyer.
Last ned bilde
Mjøstårnet i pepperkakeversjon, bygd av en av Moelvens medarbeidere.
Mjøstårnet i pepperkakeversjon, bygd av en av Moelvens medarbeidere.
Last ned bilde

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og tjenester til byggebransjen. Konsernet omsetter årlig for rundt NOK 11 milliarder, og har ca. 3200 medarbeidere som hver dag jobber for å gi folk gode rom. Moelvens 33 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom