Kavli Norge

Mindre syrelekkasje i forbindelse med rengjøringsmidler

Del

Det har i kveld vært en mindre lekkasje av rengjøringsmidler i vår fabrikk i Bergen. Vi kan nå meddele at vi har kontroll på situasjonen. Ingen personer er kommet til skade, og det vil heller ikke føre til noen miljøkonsekvenser.

Vi vil gjennomgå denne delen av fabrikken og finne årsaken til lekkasjen i morgen. Lekkasjen av rengjøringsmidler har ikke påvirket vårt lager eller produksjon, heller ikke vår produksjon av kaviar. Produksjon starter opp som vanlig på mandag morgen.

Kontaktperson for Kavli: Kristine Aasheim, administrerende direktør tlf: 977 17 689

Om Kavli Norge

Kavli Norge
Kavli Norge
Sandbrekkeveien 91
5224 Nesttun

55 10 00 00http://www.kavli.no

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal.

Følg saker fra Kavli Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kavli Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kavli Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom