MyCar Group

Mette Syrstad er ansatt som kjededirektør i bruktbilkjeden MyCar.

Del

Mette Syrstad er ansatt som kjededirektør for MyCar – Norges første og eneste bruktbilkjede. Hun kommer fra Volvo Car Norway hvor hun arbeidet som Direktør for forhandlerutvikling.

Mette Syrstad - kjededirektør MyCar. Foto: Tone Tønseth
Mette Syrstad - kjededirektør MyCar. Foto: Tone Tønseth

Får ansvaret for Norges første og eneste bruktbilkjede

Mette Syrstad får ansvaret for å bygge opp landets første bruktbilkjede - MyCar. Kjeden er merkeuavhengig og tilbyr pent brukte biler for folk flest.

MyCar har i dag butikker i Stavanger og Bergen. Enda et utsalg er på trappene i Oslo-omegn. MyCar er det nye bilkonsernets tredje kjede. Dekkhotelkjeden Dekkstra, og skade- og lakkjeden Skala, er allerede etablerte virksomheter i MyCar Group.

En kompetent leder med lang erfaring og tung kompetanse.

Mette Syrstad tar med seg en bred erfaring fra sin tidligere arbeidsgiver, og har hatt flere nøkkelroller i Volvo Car Norway. De siste årene var hun med å løfte importørens forhandlerapparat som direktør for forhandlerutvikling. Før det hadde hun blant annet ansvar for kundeopplevelsen i Volvo.

Syrstad sikter høyt.

— Målet er at kundene skal ha like høy tillitt til MyCar som de har til en merkeforhandler. For å få det til har vi mye å bevise. Noe jeg er overbevist om at vi klarer. – sier den motiverte kjededirektøren.  Jeg brenner for gode kundeopplevelser, og her tar jeg med meg mye av det jeg har lært fra de fantastiske forhandlerne jeg har hatt gleden av å samarbeide med tidligere. - fortsetter Syrstad

Gjennom involvering og sitt gode samarbeid med forhandlerne, bidro Syrstad sterkt til at Volvo Car Norway to år på rad hadde Norges mest fornøyde kunder uansett bransje.

— Mette har gjort en meget solid jobb i Volvo Cars, over mange år. Hun forstår bilbransjen, og har kompetanse og evner vi kommer til å dra nytte av nå som vi skal bygge opp vår nye kjede. I tillegg har hun lang erfaring med forhandlersamarbeid, men er også veldig god i forhold til utvikling av rutiner og prosesser for kontroll og kvalitet. Noe som vil komme våre kunder til gode. - Kommenterer Erik Diesen, administrerende direktør i MyCar Group.

Starter i august, men kjededriften er godt i gang.

Mette Syrstad trer inn i rollen som kjededirektør i august, men MyCars butikker i Stavanger og Bergen er allerede operative.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mette Syrstad - kjededirektør MyCar. Foto: Tone Tønseth
Mette Syrstad - kjededirektør MyCar. Foto: Tone Tønseth
Last ned bilde

Om MyCar Group

MyCar Group
MyCar Group
Kongensgate 21
1530 Moss

https://mycargroup.no/

MyCar er Norges første og eneste bruktbilkjede med butikker i Stavanger og Bergen. MyCar vil åpne sitt tredje utsalg i Oslo i løpet av sommeren. Bruktbilkjeden er en del av MyCar Group som også rommer dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakkjeden Skala.

Følg pressemeldinger fra MyCar Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyCar Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra MyCar Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom