Parat

Mekling for SAS-piloter fra søndag

Del

SAS-pilotene i Skandinavia har en pågående mekling i Sverige. I Norge starter meklingen førstkommende søndag, med frist natt til onsdag 29. juni. SAS pilotenes krav er i tråd med frontfagsmodellen.

Leder i SAS Norge flygerforening i Parat, Jan Levi Skogvang, sier at SAS-pilotene ønsker å få et lønnsoppgjør på linje med andre arbeidstakere i Norge.
– Vårt økonomiske krav er i tråd med resultatet i frontfaget. Videre har vi i dag kun fri én helg i måneden og ønsker å øke dette til to, dette for å kunne planlegge noe mer fritid med familie og venner, sier Skogvang.

Pilotlederen håper SAS-ledelsen kommer pilotene i møte.
– Jeg mener våre krav er moderate og er noe SAS bør kunne akseptere. Samtidig registrerer vi at SAS-ledelsen legger opp til streik og lockout, noe vi mener er unødvendig og er fra vår side innstilt på å bli enige med arbeidsgiver under meklingen, sier Skogvang.

Nøkkelord

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 23
0187 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom