McDonald’s-bøker kan bli Norges mest leste barnebøker

Del

McDonald’s i Norge lanserer 12 bøker som Happy Meal-leke. Med over en kvart million bøker i opplag vil McDonald’s bidra til å gi leseglede til familier over hele landet.

McDonald's lanserer 12 bøker om Tretopp-tvillingenes opplevelser.
McDonald's lanserer 12 bøker om Tretopp-tvillingenes opplevelser.

Bøkene du nå kan få på McDonald’s består av en serie med totalt 12 ulike bøker av den anerkjente forfatteren av barne- og ungdomslitteratur Cressida Cowell. Hun er kjent for sin suksess med Dragertreneren-bøkene, som det også har blitt laget tre filmer og TV-serie av.

–Vi ønsker å bidra til gode lesestunder for familier, og vi håper dette er bøker som blir lest igjen og igjen, sier Pia Martinsen Mellbye, Managing Director i Food Folk Norge, som er selskapet som forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge.

Kan sette Norgesrekord

McDonald’s i Norge har bestilt et opplag på over en kvart million bøker, og om etterspørselen står til forventningene kan de med dette bli distributør av en av landets mest leste barnebøker. Bøkene vil passe for barn i barnehagen og barneskolen, men kan leses av hele familien. Bokserien handler om Tretopp-tvillingenes opplevelser og deres foreldre som har bygd en tidsmaskin for å dra tilbake i tiden for å studere på dinosaurenes tid.

- Vi håper bøkene våre kan gi et lite avbrekket i hverdagen og være et hyggelig samlingspunkt for både store og små, sier Pia Martinsen Mellbye.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

McDonald's lanserer 12 bøker om Tretopp-tvillingenes opplevelser.
McDonald's lanserer 12 bøker om Tretopp-tvillingenes opplevelser.
Last ned bilde
McDonald's lanserer 12 bøker av den kjente forfatteren Cressida Cowell.
McDonald's lanserer 12 bøker av den kjente forfatteren Cressida Cowell.
Last ned bilde

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

 Food Folk Norge AS forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge. McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 74 restauranter, og en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 3 100 medarbeidere, og ble i 2018 kåret blant én av Norges beste arbeidsplasser. Vi mottok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom