McDonald's åpner sin første kaffebar i Norge

Del

Norges første McCafé åpner i McDonald's restaurant på Notodden 10. mai. – Vår ambisjon er at McDonald's i fremtiden skal være like kjent for sin kaffe som sine burgere, sier administrerende direktør i McDonald's.

McCafé, som er et internasjonalt konsept i McDonald's, lanseres nå i Norge. McDonald's ønsker med dette å utfordre kaffeaktører både i bybildet og langs veien, og frister med baristakaffe servert i porselenskopper. 

Dette er den første av mange McCafé i Norge. Før sommeren vil McCafé også åpne i McDonald's sine restauranter i Oslo (Klingenberg), på Lillehammer, i Bergen (Torgalmenningen) og på Rykkinn i Bærum. Totalt er det planlagt å lansere mer enn tjue kaffebarer i Norge i 2022.

McCafé skal tilby spesialkaffe av høy kvalitet til en hyggelig pris, og restaurantkjeden er i full gang med å rekruttere baristaer som skal jobbe i kaffebarene.

– Nordmenn er et spesielt glade i kaffe og i Europa ligger vi høyt oppe på listene over kaffekonsum. Vi vet også at nordmenn er opptatt av kvalitetskaffe. Dette gjelder både når de er ute og spiser, og når de befinner seg i bil, derfor passer dette konseptet så godt som et tillegg til våre restauranter, sier Erik Jansson, administrerende direktør i McDonald's.

I tillegg til et bredt utvalg av spesialkaffe som kaffe latte, cappuccino, flat white, cortado, americano og iskaffe, finnes det filterkaffe, kakao, et utvalg av te av høy kvalitet og bakst som for eksempel donuts, macaroner og kaker.

– McCafé-konseptet er et kjærkomment og ønsket tillegg til resten av McDonald’s sortiment. Særlig langs veien er det et udekket behov for kvalitetskaffe. Vi gleder oss til å tilby håndlaget baristakaffe til våre gjester, servert raskt og til en hyggelig pris, akkurat som resten av menyen vår, sier Jansson i McDonald's.

Ta kontakt for bilder fra åpningen.

Kontakter

Bilder

Erik Jansson, administrerende direktør i McDonald's
Erik Jansson, administrerende direktør i McDonald's
Last ned bilde

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

Følg pressemeldinger fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra McDonald's Norge