McDonald's Norge

McDelivery til Fredrikstad!

Del

Alle burgereentusiaster i Fredrikstad kan nå enkelt få tilgang til favorittmenyen sin når McDonald's Bryggeriveien tilbyr McDelivery fra 27. desember.

McDelivery til Fredrikstad
McDelivery til Fredrikstad

- Når du ikke har mulighet til å komme til oss, kommer vi til deg. Vi gleder oss stor til å starte med McDelivery i Fredrikstad, sier franchisetaker Siva Arumugathas.

McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder og en favoritt hos mange. Rask servering i restaurantene og lange åpningstider har gjort maten tilgjengelig til alle døgnets tider. Fra slutten av desember vil i tillegg folk i Fredrikstad kunne få den samme gode maten levert hjem eller der de måtte befinner seg i bykjernen.

- Vi ønsker å øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene våre som ikke har mulighet til å komme til oss. Å starte med McDelivery er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi vil kunne levere McDonald`s mat der hvor kunden er og på det tidspunktet hvor kunden ønsker det, sier franchisetaker Siva Arumugathas.

McDonald's samarbeider med både Foodora som gjør det enkelt å bestille burgere rett hjem når man ikke har anledning til å komme til restauranten selv.

- Vi samarbeider med McDonalds i flere byer allerede, og det har gått over all forventning. Endelig har vi muligheten til å utvide suksessen til Fredrikstad, og det har vi gledet oss til siden vår lansering her i oktober, sier Elisabeth Myhre, Managing Director i Foodora. 

McDelivery lanseres 27. desember på McDonald's Bryggeriveien. McDonald's-mat vil være tilgjengelig 7 dager i uken, mandag til lørdag mellom kl.11.00 og kl.22.00 og søndag mellom kl.11.00 og kl. 20.30. 

For mer informasjon, kontakt:

  • Franchisetaker Siva Arumugathas, tlf: 91 12 86 22
  • Iselin Bore Foodora 46 84 48 85 

Nøkkelord

Bilder

McDelivery til Fredrikstad
McDelivery til Fredrikstad
Last ned bilde

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Pløens gate 2
0181 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

 Food Folk Norge AS forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge. McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 73 restauranter, og en årlig omsetning på over 2 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 3 100 medarbeidere, og ble i 2018 kåret blant én av Norges beste arbeidsplasser. Vi mottok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

Sammen om en ren by6.5.2019 11:36:01 CESTAktuelt

McDonalds er selvsagt med når Rusken går av stabelen i Oslo. Velkommen innom vår stand i Spikersuppa, «Rusken-byen», og hør om vårt arbeid innen bærekraft. Vi vil blant annet sammen med The Good Store presentere våre nye serveringsbrett laget av 100 % havplast. I tillegg vil Ronald McDonald Barnefond delta og det vil være morsomme aktiviteter for barn, hvor de kan vinne morsomme og miljøvennlige gaver. Standen vil være bemannet hver dag fra 10 til 16.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom