Sony Music Norway

Matilda feirer med "Tonight"

Del

Matilda Gressberg fyller år i dag, og i morgen gir hun ut singelen "Tonight" hvor hun i tillegg til å være artist og låtskriver også er produsent. I tillegg kommer en video hun har laget i samarbeid med fans fra over hele verden.

Matilda Tonight artwork
Matilda Tonight artwork

"Kjærlighet kan være litt skummelt, så Tonight handler mest om å legge til side alle bekymringer for en kveld og bare kjenne på følelsen av å være forelsket" forklarer Matilda på e-post.
"For to år siden laget jeg en instrumental jeg syntes var ganske artig. Inviterte Ingrid Frøsdal Rekstad ned til studio og vi skrev teksten sammen. Jeg liker godt å samarbeide med andre, så Tonight er faktisk første låt jeg gir ut som jeg har produsert helt alene."

"Tonight" er optimistisk og handler om å være åpen for å ta en sjanse. Litt som hele samfunnet må på et eller annet tidspunkt, selv om vi ikke vet når.
"Noen ganger er det fint å ikke overanalysere alt, men heller bare la det stå til og se hva som skjer." 
Det handler ikke om å være uforsiktig, men heller om å blande inn litt optimisme i romantikken og tenke at man fortjener å ha det bra sammen.
Om det så bare er for en kveld.

"Det finnes ikke sikkerhetsnett for hjerter, men man kan ikke gå rundt og være redd hele tiden."
Sant. Kanskje kan man trekke paralleller til samfunnet generelt? Blir det på sikt mer åpent, og vi alle litt mer takknemlige for mye av det vi til nå har tatt for gitt?

"I begynnelsen av lockdown tenkte jeg nok at dette ikke skulle bli så annerledes ettersom jeg er vant til å både bo og jobbe mye alene. Men etterhvert som tiden går merker jeg selvfølgelig at jeg ikke har møtt andre mennesker på lang tid. Selv om jeg på et merkelig vis, uten engang å snakke med dem, har blitt mye bedre kjent med naboene mine nå som alle er hjemme hele tiden."
Matilda lager mye mat, går tur, runder Netflix og arbeider med å fullføre album.
"En fin kveld nå består av digg hjemmelaget mat, kanskje pasta eller noe nybakt, en tenårings dramaserie på TV'n og joggebukse. Egentlig ganske likt hva det var, men det mangler at jeg har selskap av noen gode venner!"
Hvem og hva savner hun mest?
"Søster og tantebarn som bor i Sverige. Og klemmer. Jeg gleder meg sånn til å klemme folk igjen!"
Kanskje får hun noen klemmer allerede på 17. mai?
"Familien min er jo svensk, så feiringen har alltid vært moderat. Men, hvis det er mulig å gjennomføre blir det kanskje grillings hos mamma og pappa."

Noe realistisk optimistiske Matilda garantert skal feire er bursdagen sin, som er dagen før single- og videoslipp. Og produsentdebuten.
"Det kombineres og markeres i cyber-space, kanskje med en livesending? Snakke litt med folk, sjekke ståa, vise videoen og ha det så hyggelig som mulig sammen!"
Det blir garantert hyggelig, og kanskje blir noen av fjesene du ser i videoen til "Tonight" også med?
Videoen har Matilda filmet selv, rundt om i Oslo, og redigert inn koselige videosnutter fra fans fra rundt om på kloden.

Bli med på feiringen av "Tonight", når både låt og video er ute fra midnatt fredag 15. mai, fra akkurat der du er.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Matilda Tonight artwork
Matilda Tonight artwork
Last ned bilde
Matilda (c) Kathrine Zembera
Matilda (c) Kathrine Zembera
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom