Sony Music Norway

Martin Hazy teamer opp med Angelo Reira og Pappaisjappa

Del

Martin Hazy teamer opp med Angelo Reira og Pappaisjappa på "Lav Profil" som er ute i dag.

Martin Hazy har hatt et aktivt halvår, og har siden oktober i fjor vist andre, mer følsomme, direkte og ærlige sider av seg. Han har sluppet låter som «Best for meg» med Breveglieri, «Rakett» med Kars og seneste «Holde følge», et av hans stolteste verk så langt. Nå har han teamet opp med Oslorapperen Pappaisjappa og Bergensrapperen Angelo Reira på «Lav profil».

«Lav Profil ble laget sommeren 2019 i vårt gamle, skitne studio. Beaten var egentlig en helt annen beat, og Pappaisjappa og Angelo hoppet på i seinere tid. Bestemte meg til slutt for at produksjonen kunne bli mye mer spennende og hard-hitting, og syntes vi fikk det godt til. Den handler enkelt og greit om å holde Lav Profil i klubben. I mitt tilfelle prøver eg å unngå drama og pes» - Martin Hazy

Martin Hazy beviser med sitt soloprosjekt at han står minst like stødig på egne ben som i raptrioen Dårlig Vane, som med megahiten «Gikk I Bakken» sparket inn dørene for NMG-husets neste generasjon. Han briljerer med en rapteknikk, produktivitet, energi og en scenetilstedeværelse mange drømmer om.

Debutalbumet hans «Oppkjørt & Nedkjølt» endte på BTs liste over de ti beste albumene fra Bergen i 2018, og han har samarbeidet tidligere samarbeidet med artister som Cezinando, Angelo Reira, Store P, Eirik Aas, Mogger og 612.  

«Lav profil» er ute 14. mai. 

______________


Martin Hazy skaper fet musikk. Festmusikk. Musikk inspirert av ny og gammel amerikansk rap. Litt RnB. Litt funk. Litt gangsta. Dialekten er kanskje en utfordring for noen, men det er ingen skjulte meninger eller kryptisk innpakkede budskap. "Det du hører er det du får!" Så det handler ikke om følelser, men om følelsen og energien det gir den som lytter.

Akkurat nå har Martin Hazy over 100 låter klar. Og det er ikke snakk om skisser og utkast, men komplette låter.
"Eg fester, og skriver om all festingen. Men eg bruker mesteparten av døgnet i studio." Faktisk er det en av grunnene til at han har gått solo. Skapertrangen. Drivet. "Det er frustrerende at ikke alle kan og vil være i studio når eg vil være der. Solo slipper eg å mase eller ta hensyn. Da kan eg bare kjøre på som det passer meg."
Loddefjordingen bobler av energi og en naturlig fremdrift. En utålmodighet. Fritt oversatt betyr "hazy" noe litt vagt, men Martin Hazy er skjerpet. Han har alltid noe i sikte. Og akkurat nå er det en solokarriere ved siden av "dagjobben" i Dårlig Vane.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom